4 kw 1500 monofaze motor

isbara

Üye
Katılım
8 Nis 2009
Mesajlar
28
Puanları
1
Yaş
46
öncelikle selam herkese yurt dışında yaptırdığımız 4 kw 1500 d/d çift kond.
monofaze motorlarda problemvar problem su sekilde araç kaldırma liftinde kullanılan bu motorda motor sitmemi bir yere kaldırdıktan sonra 2. start verildiğinde motor kalkış yapamıyor merkez kaç anahtarlı daimi devre kon 450V 70uf ,start kond.300V 600uf ne gibi problem olabir motor 220v/50hz,s1sizce problem ne olabilir..
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
motor ilk olarak yüklümü yoksa boştamı kalkış yapıyo.
 
4 kw. monofaze motor duymamaısdım, degerleri bir daha onaylıyabilirmisiniz.3 faz motordan tek faza çevrilmiş olabilirmi. Bu durumda motorda güç kaybı olması normaldir.
 
doğru söylüyorsunuz 4 kw mono imalatı türkiyede yok fakat yurt dışında özel olarak yaptırdık hayır 3 fazda çevir me değil _?

- - - Updated - - -

motor ilk olarak yüklümü yoksa boştamı kalkış yapıyo.
direk yük altında kalkış yapmakta yaklaşık tahmini 3.5 veya 4ton gibi
 
Selam.
Motor gücü sisteme uygun değil bence.Monofaze motorların ilk kalkınma momentleri zaten düsüktür.Bu durumda birincide niçin motor kalkıs yapıyor sorusu akla geliyor.Sistemi tam bilmiyorum ama,ilk kakıs esnasında tam yük durumu olusmuyor demekki.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,779
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst