20x20 işleme alanı mini router

merhaba üstad, güzel bi çalışma olmuş tebrikler. trapez vidalı mil yerine bilyalı vidalı mil kullanmak daha iyi olurdu sanki. trapez vidadan bi sonuç alabildiniz mi?
 
Çok güzel olmuş elinize sağlık.

Kaplinlerin önünde rulman takılacak alan yok mu?
 
Boyut uzun olmadığı için kaplin tarafını yataklamaya gerek duyulmamış sanırım şu anki çalışmamda bende aynısını uygulayacağım.
 
ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş umarım yakın zamanda test videolarınıda koyarsınız lazer kesime ne kadar ödediniz hem adres olarak hemde fiyat olarak bizleri bilgilendirirseniz buradaki herkezi bilgilendirmek adına sevinirz
 
Sade ve Kullanışlı bir yapı olmuş. Bu kadar olduktan sonra vidalı milleri bilyalı kullanılsa iyi olurdu.Trapez sürtünme kuvveti olarak step motorların kuvvetinden çok çalacaktır. Güç yetmez ise sonradan bilyalı vidalı mil eklenebilir . Birde y eksen arasına indiksiyonlu miller dışında sac ile birleştirme yapılırsa y eksenide yeterince kuvvetli hale gelecektir. Diğer yapacak arkadaşlara önerim z ekseni ölçüsünü olduğunca küçük tutun. Tezgahın en çok kuvvetini yiyen takıma gelen kuvvet x mesafe olarak manivela etkisi yapan bu eksene dikkatli davranmak gerekli.

Fayda sağlamak adına eleştirisel davranmış olsamda takdir edilecek seviyede emeginiz olmuş başarılar dilerim.

Masaüstü cnc ve Masaüstü Torna Küçük Cnc Tezgahları Mach3 Router
 

Forum istatistikleri

Konular
128,225
Mesajlar
915,939
Kullanıcılar
450,017
Son üye
melike.gkck1

Yeni konular

Geri
Üst