200 kw jenarator kaç MW trafoyu doyurabilir

ben de burdan yardırıyorum şöyle kurgu böyle sistem diye allah kolaylık versin. zamana yakışmayan bi durum becerebiliyorsanız biran evvel otomatik kontrole geçin diyeceğim ama anladığım kadarıyla zor insanlarla çalışıyorsunuz.
ah be abi kim niye değiştirsin 50 senedir çalışan sistemi
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Silahtarağa santrali milenyum.edition.
 
Sn.jes.sizin jeneratör şalteri bir şekilde kapalı kalırsa, sisteme OG enerji basar. Bu gibi pek çok kaza örneği gerçekleşmiştir. Bu gibi etkenlerle çarpılanlar ve hayatını kaybedenler var. Jeneratore yük fazla gelirse tabi ki stop ediyor. Ama yine de can ve mal güvenliğini tehlikeye atıyor.
 
bence sistemi biran önce revizyon yapıp güncel hale getirin, tüm güvenlik önlemleri alınması lazım bu işe harcanacak olan maliyet kimsenin gözüne batmamalı, oluşabilecek durumlar hayli sıkıntılı

şalter veye adı herneise devrede kalırsa jeneratör trafoyu besler gücü aşınca ya jeneratör aşırı akımdan stopa geçer yada şalter varsa tripe geçmesi muhtemel, bir handikap daha var enerji kesildinde çalışan sistemler arızaya geçip duruyorsa trafonun besleyeceği yükde düşüceğinden jeneratör durmadan sistemi tersden besleme yapabilir.

rahatlamak istiyorsanız revizyon şart ..

şimdi bizim fabrika 2x2500kva , sisteme bağlı çatı ges var 330kva birde jeneratör var sistemi anlatayım

jeneratör referans noktası trafo çıkısından alıyor sizin sistem gibi aydınlatmalar, buhar kazanları gibi yerleri besliyor 10sn devreye girme zamanı var

transfer panosundaki şalterler motorlu hem elektriksel hem de mekanik kilitli abb marka

ges olduğu için og giriş hücresinde otoprodüktör kesici var
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,747
Kullanıcılar
449,971
Son üye
umutcelik

Yeni konular

Geri
Üst