2 Gündür Arızayı Arıyorum...

bulamadığın nedir?
 
arkadaşlar lütfen şu mesajların geçmişini okuyup yorum yapın sn.AcEnerSis siz geçmiş mesajları okumadan yorum yapmak için yorum yapıyosunuz. Lütfen okuyun
 
sn ykp55, konunun acilisinin uzerinden bir yila yakin sure gecmis, bu arada ariza cozulmus, ariza yinelenmis, pano yanmis, pano yenilenmis vs... elinize saglik, yeni panonun dis gorunusu hos olmus ama onemli olan ic gorunusu ve islerligi olmali. ic gorunusu paylasmamissiniz, islerligi konusunu ise size zaman gosterir. panonun kanalizasyon ile ilgili pompa kumandasi oldugunu ve bu ariza ile ugrasmanin midenizi kaldirmadigini yazmissiniz ilk mesajlarinizda. aradan zaman gectikten sonra da panonun yandigini ve sebebin panonun yaninda yapilan izgara hamsi oldugunu yazmissiniz. sakincasi yoksa ogrenmek istedigim; bu isi yapanlarin (boyle bir ortamda balik izgara) bu kokudan etkilenip etkilenmedikleri. neden merak ediyorum hemen onu da yazayim. birkac kez cok yogun ve cok rahatsiz edici kokunun varoldugu ortamda makina arizasi ile ilgilenmek zorunda kalmistim. burnumdan nefes almanin bile ogurmeme yettigi bu ortamlarda calisan insanlarin sakiz bile cignediklerine sahit oldum. insanlarin calistiklari ortamin sartlarina zamanla ayak uydurduklari, alistiklari bu mu demek oluyor.
 
dediğiniz gibi insanların zamanla bulundukları ortama alışmalarından kaynaklana biliyor. Yanlız ben yanlış anlatmısım olayı heralde panonun yanması daha öncelerde olan bir şey istediğiniz fotoğraf ektedir . :)
 
Bu panonun fiziksel değil, ruhsal bir problemi var gibi duruyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,289
Mesajlar
916,460
Kullanıcılar
450,118
Son üye
TheTwize

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst