şofben acil yardım

daire içi tesisata 3 faz giriyorsa sayaç trifaze ise söylediğiniz amperler doğrudur olabilir benim söylemek istediğim monofaze beslenen yerler için slm
 
Elektrik iç tesisat yönetmeliğinin neresinde yazıyor Rezistans ustam? Sayaç üstü sigorta 25A olması. Merakımdan soruyorum yanlış anlamayın ustam.
şimdi hangi maddesi bilemiyorum araştırıp paylaşırım ama elektrik projelerine bakarsanız bu amper değerlerini görebilirsiniz ayrıca kabloların akım taşıma kapasitesiylede ilgili tabiiki slm
 
@Öğretmen27 galiba @REZİSTANS ustamizin demek istediği eve verilen belli bir yük miktari var. Yani projede gösterilen linye sayisi ve güç toplami gibi.
Eğer yanlış telafus etmiyor isem @REZİSTANS hocamizin demek istediği bu proje dişina çıkarsan tesisatta yükden dolayi yanma gibi sorunlar olabileceği bunun için yük arttirimina yani monofazeden trifaze tesisatina geçilmesi gerekiyor demek istedi.
Yanlışım varsa kusra bakmayin. ( Hatasiz Kul, Çekişsiz usta olmaz : )
 
Genelde bir şohbenin kullanma talimati vardir.
Duşa girdiğinizde önce musluktan suyu açin, sonra mevcud koruma şalteriniz varsa on konuma alin ve sohben kademe ayariniz yapin ve duşunuzu alin.
Duş işleminiz bittinizde ilk once korum aşalterini kuru elleirniz ile off konumuna alin, sohben kademe ayarini sıfıra getirin.
Sohbeden 10 saniye kadar su akitip suyunuz soğudu zaman musluğu kapatiniz.
=====> Bu Talimata uyarsaniz uzun ömürlü sohbeninizi kullanabilirsiniz
NOT : SAHBEN KULLANMA TALİMATİ :D
 
1. talimat rezistansın ömrü ile alakalı. 2. talimat ise rezistansın ve tankın kireçlenmeden koruması ile alakalı. Sıcak su kirençlenmeyi arttırır.
 
Yorumları baştan sona okudum .Alıcılara sigorta seçiminde en önemli kriterler
a-Alıcının çektiği akım (ısıtıcılar için) I=P/ U bulduğunuz akım değerinin 1,5 katı sigorta seçin.
b-Alıcı hattının uzunluğu artıkça gerilim düşümü artar . Alıcının ısısı düşer.
c-Bulunan akım değerine ve hatın uzunluğuna göre kataloglarda kablo seçimi yapılır.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst