şebeke analizörü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada mühendislik bilgilerinizi gösterme nize gerek yok. Siz yardımcı olamayacak sınız teşekkür ederim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Mühendislik bilgisi falan dökmedim en anlaşılır en pratik şekilde cevap verdim ama anlamadıysanız sizin sorununuz.
 
Valla hiç anlaşılır değilsiniz siz bana cevap vermeyin lütfen bana elektrik ustası lazım.
 
Sizi stajerime yönlendireyim :) ama şuan çalışıyor. Hadi size kolay gelsin...
 
Sayın Fatihertrk1 sorduğunuz soruya düzgün bir şekilde cevap yazıldığı halde size yardımcı olmaya çalışan değerli üyelerimize karşı bu şekilde yaklaşmanız hiç doğru değil. Burası teknik bir forum ki sorununuz da teknik bir mesele. Size bu konuda ne denmesini bekliyordunuz "kırmızı olandan al tak hemen geçer" mi? Tabi ki formüller ile hesaplama yapılarak malzeme seçilmesi gerekiyor.

Anlayamadığınız noktayı sorsanız eminim ki ustalarımız size hesaplamanın nasıl yapıldığını da anlatırlardı. Teknik bilgi noksanlığınızı gidermeye çalışmak yerine size yardımcı olmaya çalışan ustalarımıza yaklaşımınız ve kullandığınız üslup hiç doğru değil. Lütfen üslubunuza dikkat edin.
 
Kendi kapasitesini dahi açık yüreklilikle sorgulayan birisine, diğerlerinin ben burdayım der gibi yüklenmesini, forum kültürünün paylaşımcılığına ve arkadaşlığına uzak buluyoruz.
Zira mühendislik altyapısından gelmeyenlerin mühendislik eğitiminde altyapı-mühendislik arasında kalıp, soru işaretlerini dile getirenlerine her zaman diğerlerinin de yardımcı olmasınu gerekli görürüz.
Her konu içerisinde en üst seviyeye kadar analiz yapılabilir -ve çok gereklidir- ancak basit birşey sorulursa, araştır da gel yerine anlayışına göre izah etmeye çalışmak gerekir. Yerine göre sıfırdan başlamak gerekir...
Forum ortamlarında her yerde olduğu gibi, karşılaşılabilen en güzel; insandır, bulunabilecek rahmet te ondadır. Kimi zaman Rahmet en beklenmedik, küçümsenen yerden gelir.
Başarılar...
 
Yaklaşım ısrarlı bir şekilde terbiyesizce olunca neticeye varmak mümkün olmuyor maalesef !
 
Etki tepkiyi terbiyesizlik görmeyiz. Mesele içinde sadece sorulanlar değil daha ortaya çıkmamış soru işaretleri de tam detaylı ele alınarak web ortamına kaynak oluşturulabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,942
Son üye
Nzmtekin

Yeni konular

Geri
Üst