Zaman Rölesi Motor Çift Yönlü Dönme Sorunu

Motorda sorun var diye ay model yenisini aldim yine ayni sorun oldu. Anlayamadigim bu tip motorlar donus yonu onemsiz olan alanlarda kullaniliyor galiba ama oda cok sacma, teknik bir aciklamasi olsa gerek. 5 rpm, gucu cok onemli olmayan motor lazimn boyutuda tam aradigim gibiydi.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Mekanik zaman saatlerinde dişlide bir tırnak var ters dönerse bu tırnak motoru frenlettirip diğer tarafa dönmesini sağlar, bu mekanizmaya ship olmayan motorda dönüş yönü anahtarın iletken olduğu andaki şebekedeki akım alternasına göre belirlenir!
 
Roleden ayirdim motoru, enerji veriyorum sola dobuyo kesip tekrar verdigimde saga donuyo ama sadece sola doner gibi milimetrik hareket edip ters yone donuyo
 
o motor disko topu çevirme,mikro dalga fırında tabak çevirme ve piliç çevirme için kullanılıyor mekanik zaman rölesinin motoru özel sırf bu nedenle elktronikleri yapıldı analogtu dijital oldu...
 
o motor öyle ilk alternansa göre start alıyor bu motorla narenciye sıkma makinası da yapılıyor...
DC motor gerek o stabil start alabilir.
 
Bu motora bu parayı vereceğine dediğim mekanik zaman saatini alırdın onun motorunu kullanırdın hem tek yöne dönerdi hem başka tecrübeler edinirdin!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst