Yeni CNC'nin zamanı geldi

Merhaba, benim bir masaüstü tornam ve birde frezem var. Burayı takip etmemin sebebi bunları cnc ye çevirebilirmiyim diye oldu. Başlamadan önce, başladığımda ve en nihayetinde bitirebilirsem beni nelerin beklediğini öğrenmek istedim. Eğer görseller olmasa yapılanları yazıyla anlamak çok zor olacaktı. Şu an konu hakkında sizlerin özellikle görsel paylaşımlarınız sayesinde çok bilgi sahibi oldum. Bana göre görseller yazıdan çok daha fazlasını anlatıyor. Yardımsever paylaşımlarınıza duyarsız kalamayıp ara sıra katıldım da.
Saygılarımla.
 
Yahu kimse kimsenin makinesine hasta değil. Fotoğraf, bilgi isterken insanlar sorularının cevaplarına referans olması için fotoğraf istiyorlar. Alüminyumda feed bilmem ne ne kadar olmalı sorusunun bir cevabı yok. Makinen ne kadar iyiyse o kadar hızlı kesersin. Eh makinenin ne kadar iyi olduğunu da insanların görmesi gerekiyor. Göstermek istemiyorsan bir başlık aç ve makineni detaylıca anlat ki bu insanlar kıymetli zamanlarını sana yardım etmek için harcarken elindekinin ne olduğunu bilerek yazsınlar.

Amerikalıların bir lafı var "a picture worth one thousand words". Bir fotoğraf bin kelimenin anlatamadığını anlatır gibi bir anlamı var. Özel bir tasarım mı makinen, telif hakkı mı var? Nedir yani. Neyse söyle yahu. Kibar bir dille söyle ama. Torna-CNC bölümünde herkes bir birini uzaktan da olsa tanır.
Kibar Bir Dille yanıtlıyorum. "Paylaşmak istemiyorum "
 
Bende baya ketum um hiç cnc resimi paylaşmadım, kimselerde darlanmıyor :D
 
SAM_4180.jpg
 
Evet ben de monitörlü paneli gözüm ısırdı, bir ara eskilerde kağıt üstünde çizittirdim dinlendiğim gibi fikirlerim de mi yürüyor yoksa :D arkadaşın kaçındığı da bu olsa gerek.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst