yazdığım konunun altına direk resim ekleyemiyorum

Katılım
11 Ocak 2008
Mesajlar
555
Puanları
1
araştırdım formun içinde bulamadım genc arkadaş bı konuda ızah etmıs ama yapamadım yardımcı olurmusunuz
 
Forumda yaşanan bazı sorunlardan dolayı, dosya ekleme özelliği kaldırıldı. Kısa süre önce, 4. Cofaso Proje Yarışması için tekrar açılsa da, yarışma katılım süresi sona erdiğinde, tekrar kaldırıldı dosya ekleme özelliği.
 
Sn. sedat_demir,

Başka bir adrese yüklemiş olduğunuz resmin linkini kullanarak, yazdığınız mesaja o linki eklemek sizin için uygun olmaz mı? Bir de bu şekilde deneyin isterseniz. Bu işlem için en yaygın kulllanılan sitelerden bir tanesi: Image Shack Orada zaten seçenekleri göreceksiniz. Ayrıca siteye artık Türkçe dil seçeneği de koydular.

Saygılarımla,
 
birşey daha eklemek istiyorum sitenin içinde online arkdaşlarla msn programındaki gibi görüşebilmemiz için bi uygulama yapamazmısınız???
 
birşey daha eklemek istiyorum sitenin içinde online arkdaşlarla msn programındaki gibi görüşebilmemiz için bi uygulama yapamazmısınız???

Daha önceden forum yönetim toplantılarında bu konu görüşülmüş ve karara bağlanmıştır.
Bu istediğiniz uygulama, forumdaki bilgi trafiğini olumsuz yönde etkileyecektir. Başka forumlarda kullanılan bu sistem, sadece üyelerim birbirini selamlama (esenleme) için kullanışlıdır/kullanılır. Daha sonradan başkalarının o yazışmalardan ders çıkarması olanaksızdır. Çünkü yazılan mesajlar kalıcı değildir, geçicidir o sistemde.
Hele hele bir mesleki gelişim devi olan KontrolKalemi.Com için bu uygulama çok basit kalır...

Bu tip işler için MSN daha kullanışlıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,854
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst