yarı zamanlı iş arıyorum

akif-b

Üye
Katılım
7 May 2007
Mesajlar
114
Puanları
1
istanbul içinde yarı zamanlı çalışabileceğim işler arıyorum, özellikle haftasonları tam olarak serbestim, hafta içi 6 dan sonra serbestim, hafta içi hafta sonu tam zamanlı, hafta içi yarı zamanlı (3-4 saat) çalışabilirim, elektrik elektronik alanında bilgim çok iyidir,
Üniversite eğitimi aldım, proje çizimi ve şantiye sorumluluğu (bina, park ve sokak aydınlatma ve kompanzasyon) yaptım iyi derece AutoCAD ve MS Office biliyorum, elektrik Bakım, onarım ve tesisat işinden anlarım otel vb. yerler çalışabilirim. Bunun haricinde Bilgisayar bilgimi kullanabileceğim bir işte olabailir, bilgisayar donanımını, yazılım hataları, sistem kurulumu, network kurulumu konusunda bilgisahibiyim.
Amatör olarak C/C++ ve VB programlama yapıyorum.İyi derece ingilizce bilgim var ve teknik dökümanları rahatlıkla okuyabilirim. Evli olmadığım için zaman sorunum yoktur.
Bilgilerimi daha verimli kullanmak, zamanımı daha iyi ve meslek içinde değerlendirmek ve ek gelir elde etmek için çalışmak istiyorum. Başka sormak istediğiniz konularda ve iş konusunda ilgilenenler bana özelden mesaj atabilirler.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst