yakıcı lazer yapımı

Süper bişey bunu yapmak istiyorum..
Konuyu Açan Arkadaşada Çok Teşekkür Ederim... :D
 
Şaka olduğunu düşünüyorum lazer ışığı tamamda yakıcılık olayını gerçekleştiremedim. Benim denediğimde ışık nokta halinde değildi belki başka deneyenler başarılı olmuş olabilir.
Selamlar.
 
kaygısız ' Alıntı:
Şaka olduğunu düşünüyorum lazer ışığı tamamda yakıcılık olayını gerçekleştiremedim. Benim denediğimde ışık nokta halinde değildi belki başka deneyenler başarılı olmuş olabilir.
Selamlar.
sn kaygısız ne tür lazerden yapmaya çalıştığınızı bilmiyorum cd-rw veya dvd-rw içindekilerin
çok güçlü oldukları söylenemez ama yinede lazer bu. ışın üzerinde enerji taşıdığı için yakma özelliği mevcut
 
Arkadaslar bu lazer kesıcı seması yokmu bır turlu ulasamadım elektronık devre semasını nasıl bulurum lutfen yardımcı olunuz saygılar
 
arkadaşlar bu yakıcı lazer yapımı gerçekten çok enteresan. eğer bu gerçekse anladığım kadarıyla mükemmel bişey.çalıştığım iş yerinde paketlerin üzerine üretim ve son kullanma tarihleri ink- jet çihazlarıyla yazılıyor çok pahalı. eğer bu bahsettiğiniz sistem paket üzerine bir sensörle uzunluğu 5cm 4satır yazı yazarsa mükemmel bir buluş. lütfen yapan arkadaşlarla görüşelim kazançlı bir iş.lütfen ama lütfen görüşelim.
 
kardeş linkte 10. adımda bir devre görünüyor galiba lazerin devresi ama ben açamıyorum devreyi sende varsa bi gönderi versen k.i.b kolay gelsin
 
öncelikle her birinizin tartışmasına saygı ile bakıyorum arkadaşlar... bu konuyu uzun süredir araştırıyorum..bu süre zarfından tan 6 yıl önce Lg dvd rw dan bir adet cd hafif rotbalansı bozulmuş bir şekilde çıktı. ve bu beni çok şaşırttı. sanki erimiş ti. sıcaktı. kendimde çok sorular uyandı. ve çaresizlikte. geçenlerde gene araştırıyor idim bunu yapan adamlar videolu bir şekilde ingilizce dilde anlatıyorlar.ADRES: PAYLAŞIM - Windows Live BURADAN EKLEDİĞİM VİDEO YA ULŞABİLİRSİNİZ YARALI OLABİLİRİM İNŞALLAH BEN UĞRAŞMAKTAYIM FAKAT SORU ŞU BİZLERİN ELİNE GEÇEN RW LERDE ÇİFT LAZER KAFALARDAN OLUŞUYOR YAZICI VE OKUYUCU HANGİSİ...İKİNCİ Sİ YAPILAN DENEYDE KAFAYA EKSTRA BİR MERCEK TAKILIYORMU GÜNEŞ IŞIĞI VE BÜYÜTEÇTEN YARARLANIN DERİM [email protected]
 
yakıcı laser değilde show amaçlı laseri nasıl yaparız. diskolardaki gibi.
 
Merhaba arkadaşlar
Konuyu hortlatmış olacağım ama ben daha önce bu sistemi yaptım ve başarılı oldum burada meraklı yüzler gördüğümden cevap vermek istedim:)Kesinlikle site reklamı gibi bi amacım yok lütfen yanlış anlaşımasın.
Burada
ayrıntılı bir anlatım vermiştim.Aklınıza takılan sorular varsa buraya yazınız.Yaklaşık 1 hafta sonra daha performanslısını yapacağım eski diyotdan daha güçlü bir diyot buldum.
Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,388
Mesajlar
917,183
Kullanıcılar
450,273
Son üye
rawengineer

Yeni konular

Geri
Üst