Vinc Uzaktan Kumandası

KoMaNdO_

Üye
Katılım
4 Şub 2008
Mesajlar
81
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar önerebileceginiz saglam, servis imkanı iyi, uzun mesafeli bir vinç uzaktan kumandası varmı? Özellikle uzun süredir kullanan ve memnun olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.Ama gerçekten saglam bir şey olmalı cünkü kullanan arkadaşlar fazla kibar davranmıyorlar kumandaya.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
arkadaşım bence telemetrik diye bir marka var kullanmadım ama çok fazla yerde gördüm
memnun olmasalardı kullanmazlardı diyorum
seçimi size bırakıyorum
 
telemetrik bir tane var elimde ama bazı sorunlar yaşadım başka önerebileceginiz var mı acaba?
 
uting elektroniğin sattiğı famotek serileri var onlar iyidir yalnız sana tavsiyem hbc radiomatic dir ege makina pazarlıyor ( abus türkiye ) biraz maliyetlidir ve demag vinçl in radio kumandası var onlarda çok sağlam onuda genel makinadan bulabilirsin daha aklımda çok marka var ama şu an sana tavsiyem bunlar
 
biz abus kullanıyoruz, diğerlerine göre pahalıdır ama hakkını verir. döküm fabrikasında sorun çıkarmadan çalışıyorsa her yerde çalışır. zamanla batarya sorunu çıkar, bu sorunu da şarzlı pil ile çözebilirisn. çünkü bataryaları bile çok pahalıdır...
 
Merhaba arkadaşlar, bu yıl itibari ile HBC-radiomatic radyo kumandalarının Türkiye distribütörlüğünü almış bulunmaktayız, hem yeni sistemler için hemde her türlü servis ve yedek parça için yardımcı olabiliriz. Fiyatlar söylendiği gibi pahalı değil, fakat kalitesiz ürünler kadarda ucuz değil tabiiki. Ama piyasadaki çoğu markayla aynı seviyelerde olduğunu sizde göreceksiniz.

Örneğin bataryaları pahalı diye bahsedilmiş, modeline göre fiyatlar 70-120 € arasında değişmektedir. Bu fiyatlar, kaliteli üretim yapan çoğu radyo kontrol firması ile aynıdır. Çin malı veya basit yerli üretim ile kıyaslarınız tabii ki pahalı kalacaktır. Fakat orjinal bir batarya 2 yıl civarında gitmektedir, ayrıca sıfır bir sistemde 2 adet batarya verilmektedir.

Beton pompaları, mobil hidrolik vinçler, liman vinçleri veya endüstriyel vinçler... Her türlü sistem için yardımcı olmak isteriz.

Ayrıca ABUS, DEMAG, KONECRANE, LİEBHEER, PUTZMEISTER, TEREX, FASSI... gb firmalarda HBC-radiomatic ürünlerini kullanmaktador.

irtibat için 0312 395 21 00 (dahili:144) - ERTUĞRUL.
 
Selam arkadaşlar ben yerli marka kumanda kullanıyorum gerçekten çok kalıteli demir çelik sektöründe de cok kullanan var ismi elfatek avrupa urunlerde adam bir kere satıyor ondan sonra en ufak yedek parcası 300-400 dolara kakalıyor yedek parca sıkıntısından madur olan bir çok arkadaşım var hepsi elfatek markaya döndüler fiyat olarakta çok cazip 80kanallı avrupa urunlerde en fazla 32 kanal var ve fiyatı cok pahalı adamlar demir gibi sağlam ve estetik olarakta cok kibar bir ürün yapmışlar siteye de tanıtıcı filim koymuşlar gerçekten harika bir ürün teknik servisinde de konuya hakim arkadaşlar var yedek parça sıkıntısı yok 1 günde tamir ediyorlar bence mukemmel kumanda alırken iyi düşünmek gerek çünkü avrupa ürünü aldığında muhatap dahi bulamıyorsun incelemek isteyen arkadaşlar ...:: ELFATEK Elektronik Makina ve Otomasyonu San. Tic. Ltd. Şti.::.. Vinç uzaktan kumanda sistemleri, RC 106, 6 hareketli ve RC 112, 12 hareketli adresinden inceleyebilirler diyeceğim şu ki....YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
 
HBC marka en iyisidir, kullanımı da çok pratik,
ege makineden (abus distiribütörü) bulabilirsin,
fiyatı biraz pahalıdır ama dünyanın en iyi kumandaları arasında gösteriliyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,688
Kullanıcılar
449,955
Son üye
seggzsy

Yeni konular

Geri
Üst