Vinç Uygulamasında Hangi Marka Sürücüyü Önerirsiniz

schneider altivar 71 derim ben de
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
abb acs 800 diyecegim ama ben şahsen teknik destek bulmakta zorladım şatış vee servisini yapanfirma istegimizi karşılayamadı iş bana kaldı ve torch kontrol ünitesi olarak çalıştırdım..
 
en güzel tercihi abb kullanarak yapmışsın fiyat olarakta hepsinden uygun bende dün bir adet acs550 110 kw siparişi verdim türkçe panel ve her türlü teknik destegi alıyorum.
 
kesinlikle abb kullanma;control teknik yada lg is7 serisi falan kullan verim alırsın.sıkıntı yaşamassın kolay gelsin
 
Vinç kaldırma uygulamasında Altivar71 veya Altivar 32 kullanabilirsiniz

Altivar71 Türkçe menüye sahiptir, programlanması ve müdahalesi en kolay cihazlardan biridir.
Vinç uygulaması için ekteki döküman yardımcı olacaktır:

* Eğer sıcaklıktan dolayı güç kaybı sözkonusu değilse ve çok sık dur kalk hareketi gerektiren bir vinç değilse bir üst güç sürücü kullanımına gerek yoktur. Motor gücü ile birebir ATV71 cihaz kullanılabilir. ATV71 50Cye kadar kayıpsız, 60Cye kadar da güç kaybı ile çalışabilir.
 

Ekli dosyalar

  • ATV71 Vinç devreye alma kilavuzu V1.1.pdf
    91.3 KB · Görüntüleme: 13
kardeş selam
hangisini kuylanacağın senin finasmanına bakar ama san ünerceğin kulanacağın markadaki taknik servisle le gürüş ona güre sana fikir verirler.ama butur oygulamalar için hertzaman bir büyüğünü seçmekte fayda ver
 
her ürün için ayrı ayrı özellik olduğundan şu daha iyi dersen diğerinin başka bir özelliğini kaçırmış olursun...kullanmak gereken yere göre aramalısın...
 
arkadaşım ben vinç işinde 5 sene çalıştım kullandığımız sürücüler leroy somer, control tecnikleri, delta, santerno, lg, abb ve telemecanigue sana şunu sölim hiç sorunla karşılaşmadımız telemecanique kaldıma için ATV71 yürütme için ise ATV31 deneyebilirsin frenleme dirençlerinide sürücüye göre seçersin bayi sana yardımcı olur bu konuda vinç için kullanacağını söle yeter
 
Ben yaklaşık 2 sene önce MM 440 Kullandım vinç Revizyonunda Maşallahı var ..
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,194
Mesajlar
915,742
Kullanıcılar
449,970
Son üye
Liliane

Yeni konular

Geri
Üst