Vinç Uygulamasında Hangi Marka Sürücüyü Önerirsiniz

syn pembepanter 10 cm kalınlığındaki demir tozlarından bahsediyorsunuz gerçekten ilginç ve bu şartlarda bir sürücünün çalışması gerçekten zor. ABB sürücülerinin iyi olduğunu biliyordum ama bu kadar da beklemiyordum.
ben de çalıştığım yerlerdeki 10-15 ton kapasiteli vinçlerde sew eurodrive kullandım bir şikayetim olmadı memnun kaldım ilgili arkadaşlara tavsiye edebilirim. Herkese kolay gelsin
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Arkadaşlar,Kone Finlandya firması ve Finlandya markası Vakon sürücü kullanıyor.Gottwald Alman markası ve Alman marka Siemens sürücü kullanıyor,bu firmaların tedarikte fiyat avantajı vb. avantajları oldukları firmalarla çalışması,bu sürücülerin en iyi olduğu anlamına gelmez,ama tabiki bu vinç firmaları ile birlikte hem tecrübeleri hemde ürünleri geliştiği için bir adım öne geçebilmekteler.



Bir iş için ürünün uygunluğunu araştırırken bana kalırsa o işte uzman firmaların hangi ürünü kullandığına bakmak lazım. Vinç söz konusu olunca aklımıza ilk gelen fikir "Acaba KONE hangi sürücüyü kullanıyor " olmalıdır. ;)
 
Vinc uygulamalarinda Schneider Electric ATV71 modelini kullanin hic bir problem yasamassiniz.Vinc uygulamalari icin ozel macro lari var Bugune kadar sayisiz vinc uygulamasinda kullandik ve hicbir sikinti yasamadik.(2x25 tondan 2x275 ton a kadar).Hatta vinc tamburunun moment kontrollu sekilde kontrol etebilirsiniz.

GCS Otomasyon
www.gcs-soft.net
[email protected]
 
telemecanique atv71 serisi işini fazlası ile görecektir
 
ABB servis mühendisi fotoğrafını çekmişti bir türlü alamadım ondan ama mutlaka alıp burada paylaşacağım. Servis mühendisi arkadaş yurtdışında gittiği eğitimde fotoları ABB merkezindekilerle paylaşınca onlar da inanamamış. Mutlaka burada paylaşacağım ama o fotoları...
 
arkadaşlar çalıştıgımız fabrikada vinçlerin tamamına yakınında schneider altivar 71 kulllanıyoruz. şu ana kadar hiç sıkıntı çıkarmadı. türkçe kullanımıda ayrı bir rahatlık. diger sürücülerlede çalıştım ama çok ideal ve en anlaşılabilir ve kullanım olarak tavsiye edebilirim.
 
Optidrive P2 22kW ip55 trifaz 380-480V...

Neden ?

Dahili EMC
Dahili Frenleme Modülü
Kolay kullanım ve parametreler
Enerji Tasarrufu
Fiyat
Performans
Teknik Destek
en önemlisi Müşteri Memnuniyeti :)

Detaylı bilgi ve fiyat için özelden ulaşabilirsiniz...
 
22 kw ağır şartlar altında çalışabilen fren modüllü her türlü sürücü kullanılabilir.
 
bizim de işyerinde acs800 sürücüler kullanıyoruz çokta memnunuz tek sıkıntımız pahalı ve servis sorunları
yeni yaptığımız vinçlere ATV61 veye ATV71 sürücüler kullanıyoruz basit ve kullanıcı dostu ayrıca emetron sürücüler ile yaptığımız vinçlerde sorunsuz çalışıyolar
bence paranız varsa master drıve acs 850
 

Forum istatistikleri

Konular
128,099
Mesajlar
914,961
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst