Twido Modbus-Altivar

ceyhan_erd

Üye
Katılım
6 Eyl 2010
Mesajlar
112
Puanları
1
arkadaşlar merhaba başlıktan da anlaşılacağı gibi twido ile modbus ( önerilecek başka bi protokol de olur) haberleşmesi ile altivarları sürmek isteğindeyim.twido programında aşşağıdaki resimde de görüldüğü gibi şekil olarak bağlantıyı yaptım fakat elimde bu uygulama ile alakalı örnek bi program olmadığından yol alamıyorum. sizden ricam elinizde böyle bi program varsa paylaşabilirmisiniz? ve fikir öneri ve uyarılarınızı bekliyorum. ilginiz için şimdiden teşşekkürlerimi sunarım.


Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.


saygılar

iyi çalışmalar...
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Twido Suite yazılımında Drive Makrosunu kullanarak sürücüye ileri, geri ve hız bilgisi yazabilirsiniz. Bu, oldukça hızlı bir yöntemdir. Başka hafıza bölgelerini okumak ve bu bölgelere yazmak içinse açık biçimde Modbus çerçevesi yazmanız gerekir. Twido Suite help içinde Modbus anahtar kelimeleri ile arama yapın ve Standart Request başlığını tıklayın. Bu, açık Modbus çervevesinin nasıl şekillendirileceğini size anlatacaktır.

Daha fazla bilgi için Schneider Electric yardım hattını arayın; 444 30 30
Bir seçenek de, Schneider Electric Teknik Eğitim Merkezinden konu ile ilgili eğitim almanızdır.

Schneider Electric -Eğitimi – Sizi daha rekabetçi yapar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Geri
Üst