Tv den görüntü aktarma.

Sonucu burada paylaşırsanız sevinirim merakla bekliyorum kolay gelsin.
 
Osd kullanamazsin denmişti denersiniz biz de öğrenmiş oluruz, yalnız skart ile alınan görüntü ona göre olur sonuçta eski teknolojidir. Serkan in önceki mesajlarda ki lvds kart önerisinin çıkışı hdmi daha iyi bir seçenek ben olsam onu tercih ederdim. Yine de son karar sizin bütçe sizin.

Yine paneli kırık benzer TV besleme ve anakartları pek ciddi piyasası olmasa da yine de netten satışı vardır. YouTube Adem Helvacı ustanın kanalında gezinirseniz bu konuya da değinmişti.
 
https://www.panelook.com/LC470DUE-SFR1_LG Display_47_LCM_overview_20159.html

https://www.panelook.com/LC470DUE-SFR1_LG Display_47_LCM_overview_20159.html

çevirici.png
 
Son düzenleme:
by lent merhaba
Osd yi deneyeceğim görüntü kalitesi şuan önceliğim değil.
Lvds to hdmi önerisi ekran değişiminden daha cazip.
55 inç ekran değişimi için bir çok firma ile yazıştım en aşağı 3000 tl fiyat veriyorlar. Kendim değişsem parça fiyatı da aynı paraya denk geliyor.
Lcd panel yurt dışı 300-350 dolar satışı.
Adem helvacının da videolarını izlemiştim daha önce ama benim yöntemden bahsedeni görmedim. Bir kaç forumda yapmak isteyenler olmuş öyle kala kalmış mesele.
Benimde elime bu 55 inç kırık ekranlı tv düştü. En azından ekranını kendi tv me veya başka monitöre yansıtma-aktarma, kablolu kablosuz, çözüm aramak istedim.
Yapabilirsek birçok kişinin kırık ekran eziyetinden en ucuz haliyle kurtulmasını sağlayacağız.
Adam 3 bin 5 bin tl tv alıyor bir hafta sonra ekranı kırılıyor haydi çöpe. O da haklı ne yapsın firma tv fiyatına ekranı satıyor.
 
Merhaba, anlıyorum Veysel kardeşim hatta komşumun çocukları da Pilips arka fon ışıklı tv yi böyle pert etmiş, Şimdilik bende. Lakin lvds muhhabeti ayrı dünya ekran ölçüsüne göre sinyal renk kontrolleri vb. buradan sağlanmakta. Dolayısıyla başka daha küçük veya aynı ebat ölçüde panele ne kadar uyum sağlanır muğlak ...

Bu arada kartın maliyetine yeni baktım aliexpresste bile 200 üzerinde ... :(
 
Tam olarak benim lvds ye uyan kart modeli nedir. İcabında devre şaması bulunursa çıkarılıp baskı devresi yapılabilir :) görünürde okadar maliyetli bir karta benzemiyor.
 
Tam olarak benim lvds ye uyan kart modeli nedir. İcabında devre şaması bulunursa çıkarılıp baskı devresi yapılabilir :) görünürde okadar maliyetli bir karta benzemiyor.
Şöyle inceledim sağolsun Sn. @arkaplan ön çalışmayı yapmış. Sizin ekran için lvds kablo bilgisi 2 kanal 8 bit, 51 pin geçiyor. Fakat ali deki düşündüğüm kart 40 pin :(.
 
Merhaba bende bu konuyu arastırıyordum. Bununla ilgili yapılabilecek birşey var mı ?
 
İyi akşamlar

T_con kartına gelen hattı pc ekranına baglamanız gerek tabi panelin ve anakarttan gelen pin sıralamasını bilmeniz gerek dökümanlarından
yada
pc mönitörü alıp v56 evrensel lcd tv denetleyici kartı takıp tv ye cevirmek bir cok panele uyumlu
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,719
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst