Trafo + kompanzasyon + reaktif güç kontrol rolesi hakkkında

Fahri Bey'e katılıyorum. Yeni dijital sayaçlar çabuk bozuluyor.

Sanırım inşaat size ait değil. Bence oraya göndermiş olduğunuz elektrik bağlantısını kesin. Gidip kendilerine talep açtırıp sayaç bağlatsınlar. Zaten eninde sonunda yapacaklar bunu. Yapılan yasal değil ve cezası var. Okumacılardan biri yakalarsa bildirir haberiniz olsun.

 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sayaç 1.5 aylık hesabını ben çıkaracam verdiğim değerleden başka kullanım yok verdiğim değerler ayrı bizim trafodan aldıkları için bize fatura geliyor daha sonrada ben hesabını çıkaracam ama verdiğim değerlere göre çok az oluyor fiyat değer ne istiyorsunuz verebilirim

inşşatı yapan kişi mal sahibi biz kiracısıyız alt katta ama faturaları biz ödüyoruz onlar sadecekendilerinin ne kadar tutarda harcama yaptıklarının tutarını ödeyecekler satin arızalı olduğunu nasıl anlarız pekiii
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
PLC bölümünde siemens plc forumunda EFAP programı koydum.Faturanızı analiz yapabilirsiniz.Bu foruma koyamıyorum. Rar ş

rar şifresi: efap
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim bir fikrim var. Zaten sizin aylık ortalama ödediğiniz fatura aşağı yukarı bellidir. Geçmişe dönük bakıp mesela size aylık ortalama 500 lira geliyorsa üzerini onlar ödesinler. İnşaatta o kadar çalışmaya hesaplanan fatura çok az.

Sayacın arızalı olup olmadığını kurum gelip kontrol ederek anlıyor. Ölçüm yapıyorlar. İçeride kullanılan ısıtıcı, ampul v.s. cihazların ne çektiğini hesaplarlar. Günde kaç saat kullandığını sorarlar. Watt hesabı oluyor bu.

Sayacın markası nedir? En çok bozulanlar belli zaten. Kötülemek için adlarını yazmıyorum. Ben bu zamana kadar bir tek Sayot ve Empy sayaçların bozulmadığını gördüm. Onlarda artık yok. Sanırım başarı elektronik getiriyordu.
 
süzme sayaç kullanmak kanunen yasak ...böyle şeyler yapıyorsanız burada paylaşmayın bilgilerinizi...


kaçak faturası ile karşılaşabilrsiniz !!!!!!
 
makel sayaç en az gelen 7 milyar geliyor vergileri dahil çok para depo için anlam veremedim 4 milayar elektrik 3 milyara yakın vergiii gülüyorum vallaha:D

süzme sayaç kullanmak kanunen yasak ...böyle şeyler yapıyorsanız burada paylaşmayın bilgilerinizi...


kaçak faturası ile karşılaşabilrsiniz !!!!!!


aslında kaçak değil mal sahibi inşşatta onun bizim olduğumuz yerde onun açıkcası
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,180
Mesajlar
915,674
Kullanıcılar
449,946
Son üye
kerim2756

Yeni konular

Geri
Üst