Tek fazlı sistemde reaktif(Endüktif) ceza geliyor.

Arkadaşım sistemi değiştiremiyorsan eğer.. Motora 0.5 kvar kondansatör, 40w florasanlarada 4,5 mf lık kondansatör takacaksın. dolapları yaymamışın..
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
hocam çözüm basit kompanzasyon panonunu mevcut sistemine göre yapacaksın yapman gereken tek işlem şu sayacın trafonun yanında mı sende kompanzasyon panonu onun yanına kuracaksın üç fazlı her fazı yarı ayrı kullanabilen bir reaktif röle kullanman laızm ve sırf bir fazı monofaze kullan hepsi bu kadar ben hala bir çözüm bulamadım hiç bir üç fazlı reaktif röle bir fazlı kondansatörlerle iş yapmıyor diyorsan da bana özelden mesaj at burada yazmam reklam oluyormuş sana daha iyi bir şekilde yardımcı olayım.En azından ön görüde bulunayım.Tercih senin tamamen.
 
Tesis ag olmayan biryerde galiba bu tür özel trafolarda tedaş reaktif ve kapasitif alır
 
arkadasım calısan cıhazların üzerine kendı guclerine gore monofaze kondansator ekle yanlız kondansatorler cıhaz calısmadan sısteme sabıt baglı kalmasın sorunu kompanzasyon yapmadan en ekonomık boyle cözersin motor calıstıgı zaman kondansatorle kalkar ve reaktıf yurumez en basıt cozum bu ama hesaplarını cok iyi yapmalısın sakın sabıt baglama.
 
arkadaşım siz orada ancak 220 yeduyarlı röle kullanıp otamatik kompanzasyon yapmalısın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,746
Kullanıcılar
449,970
Son üye
Liliane

Yeni konular

Geri
Üst