Prizin tüm uçlarında elektrik

sizin sorununuz evinize nötr ün gelmemesinden kaynaklanmış sanırsam evde topraklama da sağlam değil öncelikle size giriş de nör ve topraklama bağlantılarınız kontrol etmenizi tavsiye ederim daha sonra bir kontaktör birde zaman rölesi ile de bi önlem alabilirsiniz. Nasıl diye sorarsanız zaman rölesini kontaktörden önce koyun elektrik gitti geldimi veya nötr gelmedimi kontaktörü çalıştırmaz ve elektrik gitti geldi belli süre bekletip sıkıntı çıkmazsa elektriği verebilir bu şekilde sorunu çözebilirsiniz benim düşünceme göre direk kontaktörle yapıldımı tam bir koruma olmaya bilir diye düşünüyorum... saygılarımla iyi çalışmalar.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,775
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst