Orta gerilimden ölçen sayaç için alçak gerilim kompanzasyon sorunu

Sizin röle değilde sanki ölçümde bir hata var gibi sistem hiç kompanze edilmese bile bu değer %139 olabilir mi mümkün mü? bana çok yüksek geldi? ya sistem çalışmadığında aşırı endüktif yük çeken bir şeyler var(kompanzasyonda sabit kondansatör olmazsa bu mümkün), ya da sizin ölçümleriniz de bir problem. bunları düşündükten sonra da kondansatörlerin değerleri yetersiz duruyor bunu kontrol etmek lazım. tabi ceza yememek için de değerler normale gelene kadar biran önce sistemi kapasitif yüklemelisiniz. gerekirse bir süre kontrollü aşırı kompanzasyon yaparak.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sabit grup yoktu.bu yüzden %139 a kadar yükselmişti. Sabiti bağladıktan sonra %18-22 aralığına çektik. Bugün %11 i gördük. Kapasitif biraz fazla yazıyor haliyle. Kontrollü bir şekilde denemelerimize devam ediyoruz
 
Sayın alchakboy sorununuzu okudum benim kontrol ettiğim sistemdede aynı sizin sorunun aynısı var sonuç olarak cezadan kurtuldunuzmu çözüm olarak ne yaptınız.
 
Arkadaslar 5.8.0 sayac degerinin sabit kalmasinin nedini nedir yardimci olurmusunuz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,942
Son üye
Nzmtekin

Yeni konular

Geri
Üst