Motorlarım ve motor kablolarım aşırı ısınıyor

Anlattığınizdan ben harmonik sorunu yaşadığınızı düşünüyorum. Tavsiyem harmonik seviyesini katlanilamaz seviyelere çıkaran alıcıları gözlemleyip, eğer kısmı bazı motor veya alıcılar varsa bunlara yönelik çözümler üretmek daha ucuz olacaktır. Yoksa komple tesisi filtrelemek ultra pahalı bir iş olacaktır. Kısmı veya bütün bir filtreleme yapılacağı zaman güvenilir analizorler ile işi bilen insanların ölçüm ve hesap yapması uygun olur. Konu çok suistimale açık olduğu için profesyonel firmalara garantili ve sözleşmede ayrıntıları belirtilmiş şekilde yaptırılmalıdır. Başarısızlık durumunda tazminat hükümleri olmalıdır.
Ögle garantisiz, hükümsüz olacaksa kim kaç lira teklif veriyorsa ben yarısını veriyorum. Hadi bakalım.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Verilen tavsiyeler doğru. Kendiniz iptidai bir yöntem olarak true rms bir ölçü aleti ile bir hedef ünite seçip uzun süreli bir akım takip ve ölçüm yapmayı deneseniz bir fikir sahibi olabilirsiniz belki .
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst