Mesleğinizin Nefret Ettiğiniz Yanı?

Benimle aynı süre öğrenim görmüş olmalarına rağmen; Mimar, İnşaat Mühendisi ve hatta Makina Mühendisinden sonra gelmek hiç hoşuma gitmiyor :)
 
mesleğimizin değersiziğinden nefret ediyorum sanırım bu mesleği geç olmadan bırakmalıyımpara her şey değil ama çok şey bir elektrik mühendisi vasıfsız işçi muamelisi görüyorsa biz lise mezunlarının vay haline
 
ben özesöktörde tknik servis sorumlusuolarak calışıyorum adamıncalştığı makinanın arızasını gideriyorum makina calışıyor. patron geldiğinde sırf yacılıkolsundiye yaptık efendim diyen yalakalardan nefret ediyorum.
 
Merhaba arkadaşlar,hayat herzaman istediğimiz gibi sürmez.İnsan zaman içinde kendisi ile bile çelişkiye düşer,doğru bildiği şeyin aslında yanlış olduğunu öğrenmesi gibi...işimizde de öğle her zaman iyi müşteri,anlayışlı insan, basit arıza çıkmayabilir karşımıza.İşimizi seviyorsak bu sayılan problemler önemli değil mühim olan işimize olan aşkımız :)
 
başka meslek seçmedigim için kendime kızıyorum ...ne vardı klimalı bi odada masa başında gel keyfim gell deseydik.. yagın pasın içinde buz gibi fabrikada toz toprak altında motorlarla rezistanslarla ugraşş sök tak degiştir bi de gelip daha bitmedimi dediler miiiii. allaaaaahhh tutmayın beni....
 
sepetli araba üzerinde 10 -12 metrelik aydınlatma direğine yükselmek hiçte hoşuma gitmiyor çalışırken insanın ayakları yere basmalı... :eek:
 
tekstil fabrikasında çalışıyorum başkalarına göre üç faz bir nötr al götür. ne olacak bende bağlarım motoru demeleri sanki biz motor bağlama haricinde hiç bir iş yapmıyoruz.
işimiz görsel olmadığından kıymeti yok fabrika müdürümüz ne yaptın bana göster diyor ama nafile o görmeyi bilmiyor bende ona anlatmayı.işletmeciler için onlar üretiyor siz tüketiyorsunuz demeleri bunun yanında makinaların yanından gel iki dakika bakta yap ne olacak sanki...biz bu mesleği iki dakikalık iş ne olacak demeleri içinmi 5 yıl eğitim alıyoruz anlamadım böylelerine cevabım o iki dakikalık işi sen yapta ben göreyim bakalım oluyor..
 
bir tesiste elektrik olmadan tesisin kuru gıda ambarı gibi boş boş duracağını bilmeden proje aşamasında elektrik sistemi hep herkesin en son aklına geliyor..
 
patronumun iş görüşmesinde veya sistemle alakalı bilgiyi toplayıp çalışmaya başladıktan sonra ( projelerle alakalı çalışırkende ) beni konuya dahil etmemesine. problem oluncada ne düşünüyorsun? demesine, bir fikrin varmı? demesine gıcık oluyorum :S
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,870
Kullanıcılar
449,996
Son üye
Serhan10

Yeni konular

Geri
Üst