Kumanda problemi yardım.

Sen ne okuyorsun bilmiyorum ben ama 4 senelik mühendislik fakültesi eğitimim de hiçbir hocanın öğrenmek için çaba sarfeden birine fırça attığını görmedim ; dahası onlar balık gibi bakan öğrenciden değil çalışan öğrenciden hoşlanıyorlar.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
BENİM BUNU ÖĞRENMEMEM BENİM HATAM DEĞİL BENİM SÖZDE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ÖĞRETMENLERİMİN HATASIDIR SİZLERDE KUSURA BAKMAYIN HAYIRLI GECELER
kardes bak bu sitede kimse egolarini tatmin etmiyor. az zahmet edip odev bolumune bakarsan kimlere nasil yardim edilmiş göreceksin ve bu sitede paylasim yapan insanlarin ozverisini anlayacaksin. siteye karsi on yargili olman yanlis. yarın yardim edecegim soruna sabah tan. fakat sende kontrol kaleminden özür dilemelisin bence.
 
İşte ön yargılardan dolayı biz öğrenciler bu haldeyiz ve eğitim sistemi bu seviyede yapıcak birşey yok saolun
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben başınızı ağrıttıgım için özür dilerim sözde bize eğitim verenlere olan sinirimi size yasıttım kusura bakmayın
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Öğrenmek için zamanında burada da sorabilirdiniz. Hocanızın anlattığı bir kumanda devresinde anlamadığınız bir yer varsa gelip sorabilirdiniz burada ya da başka alternatif forumlarda. Ben bile yapamadıklarımı altından kalkamadığım problemler olduğunda sormaktan çekinmiyorum. Siz başarısızlığınız nedeniyle kabahati başkalarına atıyorsunuz. Her başarısızın bir mazereti vardır.
 
Haklısınız Bolubeyi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Görür evelallah
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
capslock u kapat yasak. forum kutallarina göz gezdir. forumdan uzaklasma takip et surekli forumda sana en az okul kadar yardimci olacak insanlarda var konularda. oyle cevabi alip kacmak yok tamammi ayrica karsindaki insanlara seviyeli ol ki saygi goresin. bunlar kardes tavsiyesi. yarin öğleden sonra bak butaya cevap burada olacak. iyi aksamlar.
 
az oonce uyari aldim siteyi biraz arastirdim gercekten dediginiz gibiymis kusura bakmayin on yargılı yaklastim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst