kompanzasyon sorunum var yardımcı olurmusunuz.

salesman

Üye
Katılım
17 Ara 2009
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
40
merhaba arkadaşlar trafosuz bir imalathanede max.110 amper akım çekiliyor yüklerin yüzde 90 ı trifaze 12 kademe röle ile kompanzasyon kurmak istiyorum sayaclar 3 ad. mekanik sayaç kademe gücleri kwar cinsinden olacak şekilde yardımcı olurmusunuz iyi günler
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
siz elektrik işi ilemi uğraşıyorsunuz ?
 
Entesin monofaz ve trifaz çalışan roleleri var. Sitesine gir.
 
110 amper çekilen bir hatta 12 kademeli kompanzasyon kurman bence gereksiz, 5 yada 6 kademeli yapman daha iyi olmazmı , otomatik reaktif güç kontrol rölesimi kullanacaksın ? yoksa kompanzason u kendinmi kontrol edeceksin ?
 
syn salesman sitemin için teşekkürler ben cvb yanlış yere yazmışım kusura bakma sistemin ortalama 70 kw civarı sen buraya toplamda 40 -50 kvar lık bir tesis kurarsan ve yüklerin büyükse atıyorum motor yüklerin tek olarak 15kw gibi devreye giriyorsa 6 yeter yok küçükse 12 kur 2.5 tan başla tamam layana kadar git tavsiyem kondaktörleri kompanzasyon tipi tak kondansatörleride eğer bütçe yeterliyse marka tak başın ağrımasın röleyide kael yada entes 3fazlı tak sistem tıkır tıkır çalışır yardımcı olacağım birşey varsa buralardayım iyi çalışmalar sen yinede kusura bakma başka bir yere yazacağım cvbı buraya yazmışım :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,752
Kullanıcılar
449,973
Son üye
sfc16

Yeni konular

Geri
Üst