Bence eşanjörleride kontrol etmeniz gerekiyor. Eşanjör servis ekibine danışarakta sorunu çözebilirsiniz. Ekin Endüstriyel MIT plakalı ısı eşanjörleri mühendisleri sizlere yardımcı olacaktır.

Dostum 4 mesajın var hepsi reklam içerikli. Varsa bir bilgin paylaş bu şekilde forum dışına link vererek mesaj içeriğinizde yardımcı olacak bir bilgi olmadıkça bu forumda yol alacağınızı sanmam.

Bir bildiğiniz varsa paylaşırsanız bence çok güzel olur.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
merhabalar, kullanmakta olduğum Demirrdöküm aden kombi , açtığım anda çakmak alev almasına rağmen çakmaya devam ediyor, çakmak durduktan birkaç saniye sonra tekrar çakmaya devam edip, alevi söndürüyor, ve cihaz GAZ BESLEMESİNDE VEYA İYONİZASYON ELEKTRODUNDA HATA kodu veriyor. cihaz bazen çalışıyor bazen çalışmıyor . özellikle gündüzleri hata veriyor , geceleri daha seyrek. Sizce sorun neden kaynaklanmakta ?elektronik karta yazılım atıldı fakat aynı sorun devam etmekte.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
 
merhaba benimde akrabanın kombisi sadece 3. ayarda çılşıtığını söylüyor 2 aldığında musluktan sıcaksu gelmediğini söylüyor yani kombi çalışmıyormuş 1. ve 2. ayarda sorun ne olabilir marka eca confeo
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,867
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst