Kaç Paraya Çalışmak Lazım

Piyasada çalışacak bir TEF elektrik öğretmenliği mezunu ne kadar maaşla iş bulabilir?? Saygılar
 
işe ve tecrübeye bağlı bence bilgisi yoksa asgari ucret alabılır..tecrubelı ise 800 -1500 alabılır tabıkı de her yerde degıl
 
Bende Endüstriyel Otomasyon Teknikeriyim.Benimde 1 yıllık recrübem var fakat şu an işsizim.Gittiğim yerlerdede söylenilen ücret komedi sahnelerini aratmıyor.
 
arkadaşlar tekniker teknisyen özelde ayırım yapılmıyor adam senin tecrübene bakıyor inanın gerisi hikaye tekniker şu kadar mühendis bu kadar diye bi standart yok türkiyede kim ne tutturursa ben çoğu yerde böyle gördüm geçen fabrikaya bi yeni mezun elektrik mühendisi geldi iş başvurusu için adam 1000-1500 arası maaş verdiler başaka yok oda etiketine özelde adam tecrübe istiyor haksızmıyım arkadaşlar
 
arkadas en güzeli az cok demicen..güvendiğin ve ilerisindede umut görebileceğin bir firmaya gireceksin..zaten kendini ispatlarsan onlar senin için her türlü kolaylıgı saglarlar..öncelik para olursa düşüncen..en iyisimi sen bir devlet işi bak kendininee. saygılar
 
Üstad güzel sölüyorsun da ileri için umut göremiyorum.Amacım zaten para kazanmak değil bişiler öğrenip kendimi ispatlamak ve öğrendiklerimi pekiştirmek.Eğer tanıdığınız bildiğiniz yer varsa ayrıntılı görüşebilirsiz.
 
Arkadaşlar ilerisi için umut var mı yok mu önceden kestirebilmek bence mümkün değil. Çok büyük umutlarla büyük firmalara girmiş arkadaşlarım var hala oldukları yerde sayıyorlar. Ama ben taşınırken (şehir değişikliği) arada boş kalmamak için idareten girdiğim ve hiç bir gelecek ümidim olmayan firmada 4 yıldır çalışıyorum ve çok büyük aşama kaydettim hiç ummadığım yerlere geldim. Bence konu çalışkanlık, dürüstlük, kendini sevdirmek ama en önemliside şansla alakalı.
 
Elektrik elektronik mühendisi son sınıfım; mayıs 21' de mezunum inşallah. Yurtdışı isteğim var benimde ama devlet destekli istemiyorum; siz nasıl ayarladınız yurtdışı işini?

kariyer rehberi tarzı sitelerde yurt dışı bağlantılı türk firmaları alım yapıyor, özellikle arap ülkelerinde dolgun maaşla çalışma olanakları var, illaki deneyim aramayanla yeni mezunları birkaç ay eğitip sonra gönderen firmalar vs. mevcut.
ing yeterli çoğu zaman, gideceğin ülkeye göre temel seviye oranın dilini bilenler tercih sebebidir olarak belirtiyorlar. katar, arabistan, tunus falan 2500usd civarı maaş ödenebiliyormuş.
 
Firmasına,tecrübeye,anlaşmana kadar değişir ücret.Kendini yetiştirip kaliteli firmaya geçiş yaparsın
 
ilk etapta iyi bir maaş hayali kurmamak lazım
ama kurumsal yerler iyidir herzaman sebatkar olursan yükselirsin maaşında yükselir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,371
Mesajlar
917,084
Kullanıcılar
450,244
Son üye
halilsezen

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst