ip kamera cctv switch sorunu yardım edermisiniz?

Katılım
2 Tem 2014
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar bi sorunum var yardım edermisiniz?

bi yerden iş geldi ip kamera sisteminde sorun varmış bi çok kişi getirmişler kimse çözüm bulamamış. şimdi bi siteye ip kamera sistemi kurmuşlar sistemde sorun var sadece izleme şeklinde kurulmuş kayıt yok.

ip kameraların bir kısmı switch'e baglı. uzakta kalanlara fiber kablo çekmişler siyah bi kutu koymuşlar fiber kablo siyah kutuya giriyor siyah kutudan 8 tane turuncu fiber kablo switch'e giriyor. tüm kameralar switch'te buluştu. swtich'ten bir kablo gateway cihazına giriyor. gateway dan bir çıkışta modeme gidiyor.


şimdi bu sistemde gateway cihazını iptal edip nvr cihazı koysak switch ten bi kablo nvr cihazına çeksek kayıt yaparmı sistem çalışır mı? yoksa her kamera için onvif şartmı ? yardımcı olursanız çok sevinirim
 
ip kameralarda onvif kanununa uymayan kamera yok.alıcağın nvr önemli sadece.fiber dönüştürücüden sonra kameralara iyi bakman gerekıyor.Kameralar poe switchtenmı beslenıyor yoksa diptenmi. switchle nvr arasında bir baglantı kurarsan sorun olmaz gayet kaydeder.Kolay gelsin
 
merhaba
kamera markası nedir ?
Mevcut sistem izleme olarak çalışmaya devam ediyor sanırım ?
izleme çalışıyor ise çok fazla bir şey kurcalamana gerek yok
kamera sayısı nedir ?
kamera çözünürlükleri nedir ?
yukarıdaki iki sorum nvr veya sunucu + yazılım seceneğini belirlemen için gerekli bir durum bu bilgileri yazabilirsen detaylı olarak yardımcı olabiliriz.
saygılar.
 
çok geç cevap geldi ben zaten buraya yazdıktan sonra ertesi gün ilgilendim sorunla :) yinede çok teşekkür ederim geçte olsa bilginize sağlık.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,757
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst