Havya İstasyon Tavsiye

ercheal

Üye
Katılım
7 Ocak 2014
Mesajlar
57
Puanları
1
Yaş
37
Merhabalar Arkadaşlar;
Öncelikle sitede bulunan havya istasyonu öneri konu başlıklarının hepsini inceledim. İstediğim bilgileri ya da önerileri elde edemediğim için yeni bir konu açmak istedim. Hava üflemeli bir istasyon almak istiyorum. Neler yaptığımdan bahsedecek olursam. Hobi ve özellikle de hurda malzemelerden eleman söktüğüm için üflemeli olsun istiyorum. sanki daha rahat söküm yapmamı sağlar diye düşündüm. Tabi söküm için vakumlu ürünlerde var öneri olabilir. Lakin Smd ile uğraşırsam üflemeli işime yararı da düşünüyorum. Orta yollu 150-250 arası bişeyler arıyorum. Yaptığıma göre düşüncem yanlışsa da önerilerinizi beklerim. Teşekkürler şimdiden.
 
Arkadaşlar cevap gelmeyecek sanırım. Bari kullanan varsa belirteceğim ürünler hakkında yorum yapabilecek olursa sevinirim.
1- http://urun.gittigidiyor.com/yapi-m...-sicak-hava-uflemeli-havya-istasyon-302297985
2- http://www.hepsiburada.com/class-952-cift-dijital-gostergeli-uflemeli-havya-p-HRGLSM30831
3- http://www.hepsiburada.com/class-952-cift-dijital-gostergeli-uflemeli-havya-p-HRGLSM30831
4- http://www.hepsiburada.com/class-853d-2a-guc-kaynakli-uflemeli-havya-p-HRGLSM43179

Farklı fiyatlarda ürünler yazmaya çalıştım. Benim için hangisi uygun olur yorum bekliyorum. Fiyatlara çok takılmayın en uygun nerede sonra bakılabilir. Önce ne alacağıma karar vermem önemli.
 
Bunlarda sıcak havanın ısı regülasyonu kötüdür. Yani sıcak havanın o anda kaç derecede olduğunu ve bir süre sonra kaç derecede olacağını ancak Allah bilir :)

Ama madem kaliteli sıcak hava istasyonu alma şansınız yok, en az kötü olarak Sunline 852D öneririm. 5 yıl önce muadili bir ürün kullanmıştım. Havyası çok berbat, hiç kullanmamıştım, ama sıcak havası bir süre işimi gördü.
 
Arkadaşlar bir karar verdim gibi son olarakta sizlere danışmak istedim. Gönlümden geçeni soracak olursanız.
https://www.direnc.net/992-da-sicak...yonu-sunline?gclid=CJCQ_LPF49YCFVG6GwodfIgDMw bu ürün yıllarca kullanabileceğim ürün olacaktır. Lakin çok pahalı.

https://urun.n11.com/uydu-ekipman-v...VEmYbCh3RHgmDEAQYAyABEgL2gvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Bu ürün ise işimi görür gibi geliyor. Fiyatı da uygun görünüyor. Son bir kez fikrinizi almak istiyorum Clas 968d nin siparişini vereceğim. Hepinize teşekkürler şimdiden.
 
220 V/110 V 700 W 2 1 SMD Rework Lehimleme İstasyonu Sıcak hava Tabancası Lehim Demir Kaynak Tamir Için ATTEN Daha iyi ile Ücretsiz hediye
http://s.aliexpress.com/NfUNjeua
(from AliExpress Android)

Bu ürünü almayı düşünmüştüm bende set iyi gibi nederseniz
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst