Güç kaynağı ve İstasyon Havya Tercihi

uma350

Üye
Katılım
20 Ocak 2011
Mesajlar
27
Puanları
1
Merhabalar,

Ufak bir çalışma ortamı kurmak istiyorum kendime. Hazır işi gücü ele almışken uzunca bir süredir heves ettiğim ufak bir çalışma odası kurmak niyetindeyim. Raspberry, arduino vs.. derken bir yandan parçaları toplamaya çalışıyorum. Lafı fazla uzatmadan;
Güç kaynağı ve istasyon havya olarak aşağıdaki ürünleri gözüme kestirdim. Amacım; ne çok pahalı ne de çok ucuz olsun, şuanda da ileride de işimi görebilecek ürünleri satın almak. Aslında proskit markasını bilmiyorum hiç, iyi midir kötü müdür hiç bir fikrim yok. Siz üstadlardan ricam bana fikir vermeniz, farklı marka ve fiyat olarak öneriler de olabilir tabiki, bir sefer alayım temiz alayım istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten. Teşekkürler.

Güç Kaynağı - İstasyon Havya
 
Merhaba.Proskit markasının kendi kullanma tecrübeme göre fiyatıyla ayni orantıda yani orta kalitede bir marka olduğunu en baştan belirteyim.

30 watt.lık profesyonel havya ara sıra (Bazen uzun saatler) kullanmama rağmen 2-5-3 yılda (15 tl.ye ilk satın aldığım proskit marka) bana göre biraz çabuk bozuldu.Yenisini 30 tl.ye tekrar satın aldım. Proskit marka 60 tl'ye aldığım "True-RMS Auto Range Multimeter" den ise oldukça memnun sayılırım,şimdilik ufak tefek testler için idare ediyor.Kalite standardı bazen şansla da ve kendi kullanım tarzınızla da çok yakından ilişkilidir.2 tl.ye satın aldığım 60 watt.lık bir havyayı 10 sene bozlmadan kullanmıştım,sonunda o da rezistansından bozuldu.Marka+şans+kullanım şekli+ortam,vb. birçok durum kullanım ömrünü tam olarak belirliyor,yani şu kadar ömrü mutlaka olması lazımdı diye tam olarak da söyleyemiyorsunuz, bu türden olan elektronik cihazlarda.

Profesyonel amaçlar için fiyatları belki daha yüksek ama daha kaliteli,çok uzun vadede kullanımı için düşünülen daha iyi markalar da mevcuttur.kolay gelsin.
 
Istasyonlu havya olarak Solomon SR-976 fiyatı 170tl civarı
 
merhaba bende havya istasyonu almak istiyorum fakat pahalı ve ucuz olanların arasındaki farkı anlamadım
 
uflemesi ve uclari cok onemli pcb direk sisyor ve havyadanda cok sey beklememk gerek beb 899d yada 833 d modelini kulandim kullaniyorum oneririm 250 liraya almistim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,173
Mesajlar
915,636
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst