hareket sensoru icin yardım ..

Katılım
28 Nis 2010
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
38
arkadaslar hareket sensorunun çipine yazılım yuklicem gece gunduz ve zaman ayarıyla ilgili .. ama bu yukleme işini hangi programla yazılımla ve nasıl yapıcagımla ilgili bilgim yok ..yardım ederseniz cok sevinirim..
 
tam olarak onada karar wermedim aslında.. en kolay hızlı rahat hangisi olur onu arıorum bide.. utc die bi marka kullanılıo ama yurtdısından getirmek ugrastırır die dusunuorum
 
hareketi algılamak için nasıl bir sensör kullanacaksın söylermisin erdem sezgin
 
Usta bende LHI 978VAR HEIMAN 3 Bacaklı bunla power ledi nasıl kontrol edebilirim.Hareketi algılayınca power led yancak gece yatarken hareket sensörünü kapıya koycam birini görünce power led yancak böyle bişeyi nasıl tasarlayabiliriz?
 
sayın erdem sezgin.bunun için yazılım yapmana gerek yok.elindeki entegrede microdenetleyicide olmayabilir.her entegre programlanamaz.M7612 entegresini kullanabilrsin.bunun ismini nete yaz datasheetinde devreleri var.basit birşey yapmak istiyorsanda opamp entegreleriylede yapabilrsin hem algılama hassas olur hemde karşılastırmalar vs. ilede gece gündüz ayarını yapabilirsin(m7612 entegresinin içidede opamplar vardır).
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,765
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst