Hareket sensörlü lamba

writersoul

Üye
Katılım
15 Nis 2017
Mesajlar
69
Puanları
1
Yaş
58
Arkadaşlar merhaba. Ekte resimlerini paylaştığım Çin malı hareket sensörlü lambanın ayarlarını bir türlü yapamadım. Öndeki üç adet ayar düğmesini nereye getirirsem getireyim lamba hep yanıyor. Ön taraftaki düğmeler soldan sağa doğru 1.düğme gece gündüz ayarı, 2.düğme sensör mesafe ayarı en sağdaki üçüncü düğme de lambanın yanma süre ayarı. Ben lambanın sadece gece çalışmasını ve en az süre açık kalmasını istiyorum. Bu amaçla gece gündüz ayarını gece kısmına alıyorum. Süre kısmını ise en düşüğe alıyorum. Ortadaki mesafe düğmesini ise en yükseğe ayarlıyorum ama ne yaparsam yapayım lambayı fişe takınca lamba hemen yanıp hiç sönmüyor. Ayrıca arka tarafta kırmızı kablonun hemen yanında bir anahtar var. Bu anahtar ne işe yarıyor ve fotoğraftaki konumda olursa hangi işlevi yerine getiriyor.

Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim...
 

Ekli dosyalar

  • ön taraf.jpg
    ön taraf.jpg
    177.6 KB · Görüntüleme: 32
  • arka taraf.jpg
    arka taraf.jpg
    257.3 KB · Görüntüleme: 28
İlk enerji verildiğinde yanması normaldir. Soldaki ışık ayarını saatin tersi yönde çevirin. Hareket olmayan bir yerde deneyin. Hatta sensörün üzerini örtün. Bir kaç dakika bekleyin. En sağdaki ayarı da saatin tersi yönde çevirip bırakın. Pot'lar ters çalışıyor da olabilir.
 
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Ama hangi konumda iptal işlemi gerçekleştiğini bilmediğim için tüm ihtimali denemem gerekecek. Sensörün bozuk olma ihtimali de var tabii....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst