Hangi markayı seçmeliyim

kolay gelsin arkadaşım omron veya yaskawa derim ben
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
bu işi hemen hemen bütün markalar yapar , fan uygulaması hafif yükte bir uygulama. Fakat ABB sürücüerde harcanan gücü izleme , 3 ayrı değeri (akım,güç,debi vs.) aynı anda panelde görme gibi opsiyonlar var . ABB enerji tasarrufu konusunda bir vizyona da sahip. Öneririm. ÖZelden yazarsan yardımcı da olurum. Kolay gelsin.
 
lenze kullanmada ne kullanırsan kullan abb bu konuda tercih edilebilir
 
ABB ACS550 serisi bu tür uygulamalar için ideal bir cihazdır.
Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
 
bana sorar ısen omron tercıhımdır dıyeceksınkı neden rutubet ve neme endayanıklı surucudur porogramı kolay ve arzalanması durumunda tamır ve bakımı kolay tercıh senın tabıkı arkadas ben 5yıldır mermer fab. calısıyorum ve omronu tercıh edıyorum kolay gelsın
 
merhaba madmax arkadaş eger sürücün ile fan kontrol edeceksen herhalde PID ygulaması yapacaksın benim sana tavsiyem DANFOSS HVAC 102 serisi kullanımı ve programlaması kolay zaten bende her türlü parametre listesi mevcuttur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,213
Mesajlar
915,862
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst