HİLKAT GARİBEM

hamzabucak

Üye
Katılım
13 Ocak 2013
Mesajlar
31
Puanları
1
Arkadaşlar uzun zamandır uğraştığım ve sanırım formun en büyük CNC router bitmiştir. ama bu bitiş kesin bir bitiş değil yapmış olduğum ebatlar ciddi sıkıntıları ve tekrar yapmalarıda beraberinde getirdi.
arkadaşlar artık bu konu deneyimlerimi seve seve paylaşırım bu ve bundan büyük ebatlar da CNC yapmaya korkmayın. şimdi bir hafta kadar yoğun işlerim var bu sebebden dolayı fazla forma vakit ayıramam. ama hem bu hafta cnc yi kullanayım iyice tahlilini yapayım sorunları keşfedeyim olumlu ve olumsuz yönlerin burada sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.
videoda cnc tablasının üüstüne yerleşyirdiğimiz mdf yi tablaya montajlamak için delik açıyoruz.yani kendi deliğini kendisi açıyor biraz uzun ve sıkıcı olmuş idare edin artık birde mdf den sonra 1000 x 800 ebatlarındaki 0.5 mm saca 28 adet edik deldim ama onun videosu yok yarın 10 mm saca yine 28 delik var...;)
http://youtu.be/BxPb0c449zk
 
Yazı karakterimi böyle yani harfin bi tarafı kalın diğer tarafı ince.?
 
evet yazı karakterinden herhalde yoksa eksenlerde tutarsızlık var diyorum bende ilk gördüğümde..
 
Benim görüşüm z ekseni rijit değil oyma yaparken esneme yapıyor.Uç geride kalıyor. Z ekseni kuvvetlendirilirse düzelir umarım
 
yok arkadaşlar ne yazı karakterinden nede Z ekseninden. X ekseninde gergi halatları var ekseni dengede tutsun diye. bir tarafı fazla germişim tek sorun bu

kiymetli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst