Endüktif Yükseliyor

rg-12t ile,dengesiz yüklerin olduğu yerlerde,kompanzasyonu tutturmak zordur.Ayrıca,dev-
reye alınacak gurupların, 1-1-1-1 / 1-2-2-2 / 1-2-4-4 / 1-2-4-8-8 şeklinde olması zorun-
ludur.3 faz kontrollu röleye geçmediğiniz sürece,etkili bir kompanzasyon yapma şansı çok
zordur.Gece yüklerinizde,münferit kompanzasyon uygulamak faydalı olabilir.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
son günlerde tasarruf amaçlı olarak geceleyin bazı yerleri kapatmaya başladılar. tekrar nasıl ayar yapabilirim. çok sağolun.
 
son günlerde tasarruf amaçlı olarak geceleyin bazı yerleri kapatmaya başladılar. tekrar nasıl ayar yapabilirim. çok sağolun.


Yük değişiminden kaynaklanan bir kompanzasyon sorunu olduğundan, baştan iyi bir güç analizi yaparak bu sorunu daha sağlıklı çözebilirsiniz. Hangi fazdan hangi zamanlarda yük değişimi nasıl olmaktadır. Ölçüm yaparak ulaşabilirsiniz.
 
kardeş sistemdeki elemanların sağlamlık kontrülünü yap reaktifin nedeni işletmye yeni bir cihaz geldimi ona bak birde geceleleri reaktif yazmasını nedeni kompanzasyonu kurarken işletmede gece gendüz hafta içi hafta sonu gibi vakitleri göz önünde bulundurarak kompanzasyonu kurman gerekir birinci kademeye düşük kwar lı kondansatör bağlabide bu değerler uygunsa senin için uygula
1: 2.5kvar
2:5kvar
3:5kvar
4:15kvar
5:15kvar
6:7.5kvar
7:7.5kvar
15kvar sabit
 
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. dun gece aydınlatma panolarından birini t fazından r fazına taşıdım (akım trafosunun bağlı olduğu faz). zaten kısa süre once bakımı yapılmış ve yanmayan lambalar onarılmıştı. dün gece bir değer aldım. bu sabah karşılaştırma yaptım. sanırım gece %23 den %5e düşmuş. yarında kontrol edicem. bu site gerçekten çok faydalı hepinize teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,496
Kullanıcılar
450,124
Son üye
Ekolll

Yeni konular

Geri
Üst