Endüktif Ceza Yazıyor

VArKON24 Tristör tetiklemeli röle sorununuzu çözecektir.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Her şeyin normal olması durumunda sayacım arızalı diyebilirmiyim ...(kondansotörler saglam .tristörlerde normal yani sistemde anormal hicbirşey yok )ama dikiş kaynak makinesinde hızlandırma yapmıştım sayın dinamik aceba bundan dolayı olabir kafama bu yatıyor bunun icin ne gibi bir cözüm yapabilirim mesela dikiş kaynagının baglı oldugu faza kondansatör ilave etsem cözüm olurmu..
Hızlandırma yaptıysanız ve çok gerekmiyorsa düzeltmeyi geri alınız. Çünki örneğin 140 ms de yaptığı işi 100 ms ye sıkıştırınca düzeltilememiş reaktif oranınız artar. Bu arada şu da gerçekleşmiş olabilir, daha kısa sürede daha fazla enerji transfer edildiğinden reaktifin de genliği büyümüş ve mevcut kompanzasyonunuz yetememiş olabilir, örneğin 140 ms de faz başına 100 kvar değeri, 100 ms de 140-150 kvar a çıkmış olabilir. Bu durumda kapasite artışı yapmanız gerekecektir. Mümkünse ölçüm aldırın..
 
SAYIN DİNAMİK İŞLERİMİN YOGUNLUGU VE AYSONU OLMASI DOLAYISIYLA FORMA GİREMEDİM SMS NİZİ ALDIM AMA DAHA ÖNCEKİ FORM ŞİFREMİ UNUTTUGUM İCİN YENİ GİRİŞ YAPTIM VE ÖZEL SMS ATAMIYORUM BAHSETMİŞ OLDUGUNUZ SİSTEM HAKKINDA BANA ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR [[email protected]]
 
dostum net çözüm istiyorsan karmet veya smart svc kullan derim.ondan sonrada istediğin gibi değiştir sistemin hızını hiç sorun yaşamazsın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst