dış mekan elektrik panosu hakkında

dragon0658

Üye
Katılım
10 Nis 2009
Mesajlar
52
Puanları
1
Yaş
45
herkese iyi günler
Benim sorum dış mekanda ( açık hava ) yağmura , kara karşı dayanıklı su geçirmez paslanmaz bir pano tavsiye edebilirmisiniz lütfen
üstünü sağını solunu kapatmaya gerek kalmıyacak bir pano arıyorum
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
öncelikle slm ama bu pano ne iş için kullanacaksın o önemli kumanda panosu olarak kullanacaksan polyester(etanj) pano kullanabilirsin.
 
slm bayri_1487
kumanda ponosu değil besleme panosu olucak 2 adet 160 A Termik manyetik şalter ve 3 * 50 mm2 NYA kablo girecek panoya
polyester(etanj) pano dışında bir pano arıyorum
 
slm paslanmaz çelik malzemeden yapılan özel tip panolar var tam etanj daha çok gıda sektöründe kullanılan . tempo panoya bir bak istersen ,ssets serisi
 
Tempa Pano bu konuda kesinlikle size yardımcı olur.Satış ile görüşünüz bence.
Saygılarımla
Gebze /KOCAELİ - TÜRKİYE
 
Pano üretimi yapan işyerlerinden "Harici Pano" diyerek, isteklerinizi anlatıp, istediiğiniz ebat ve şekilde pano siparişi verebilirsiniz. Panonun fırın boyalı olması, normal boyaya göre kalitesini artırır. İsterseniz galvaniz kaplama pano da alabilirsiniz. Bu durumda dahanıklılığı kat kat artar.
 
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
 
430 kalite paslanmaz üstünede epoksi polyester boya ile kaplı bir boya kullanın derim. Tempa Panoda bu özelliklerde pano üretiyor. Fiyatıda paslanmaz panodan daha ucuz. Tavsiye ederim..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,528
Mesajlar
918,270
Kullanıcılar
450,516
Son üye
sabahattin istanbul

Yeni konular

Geri
Üst