CNC Ünite Arıyorum

AhmetNuri

Üye
Katılım
19 Nis 2007
Mesajlar
179
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba, 4 adet eksen de hareket kontrolü yapacağım. 4 servo olacak 0.75 kw 2.3 Nm 1 adet ac taş motoru (kw si sonradan belli olacak ama 5.5 kw gibi) 1 adet Lineer cetvel 1 adet el çarkı bağlanacak. Bu sistem almanya ya gidecek 6 tezgaha takılacak. Bu iş için ünite tavsiyesi olan (avrupa olsa iyi olur) var mı?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
fanuc yada devado diye bir marka bizim üniversiteye karıyer günlerine gelen bir abi geldi bize kontrol panelleri ile ilgili bir işiniz olur ise her türlü yardımcım olurum dedi eger istersen ben konuşurum birde kontol paneli 3000 dolar falan mış
 
Hem avrupa olsun hemde almanyaya gidecekmiş , o zaman siemens olacakmış gibi gözüküyor. Avrupa menşeili kontrol üniteleri biraz az ve pahalı. Siemens sinumeric 810D veya sinumeric 802 sistem işinizi görür hemde almanlar yadırgamaz.
 
4 eksen cnc kontrol ünitesi yerli ilgilenirsen yardımcı olurum arayüz türkçe
 
ahmet bey size siemens kontrol ünitesini önerebilirim ve yardımcı olabilirim.hertürlü teknik destek için www.retekltd.com adresinden bize ulaşabilirsiniz
 
bizde birtane var ama kontrol ettirmek lazım
 
merhaba arkadaşlar.! kendi üretimimiz olan yerli PC tabanlı cnc kontrol ünitemiz var geri beslemeli ve I/O konfigre edilebilir. bize ulaşırsanız yardımcı oluruz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst