caddy örneklerine ihtiyacım var

Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
151
Puanları
1
Yaş
39
caddyde çizilmiş elektrik kumanda panolarına ait örneklere ihityacım var.
Nerden bulabilirim.

En basitinden yıldız üçgün kumanda ve güç şeması ile olabilir
 
Sayın hasantr_duran
İstemiş olduğunuz çizimleri arşivimden burada herkes yararlansın diye yakında paylaşacağım.Caddy ciddi anlamda bu işi profosyonelce yapmak isteyenler için,üzerinde uzun süreler düşünülüp geliştirilmiş özellikleri ile,çizimleri hızlı ve hatasız bir şekilde oluşturmamıza olanak sağlıyor.Programın veritabanı ve otomatik oluşturulan malzeme listesi vs. ise ciddi anlamda en ince ayrıntılarına kadar detaylandırıyor projeyi.Ben geçmiş zamanlarda autocad da pano tasarımı yapmaya uğraşırken,caddy nın serbest çizim grafiklerinden haberdar değildim doğrusu.Biraz detaylı incelediğimde caddy deki tasarım kolaylığının,özellikle açılı çizimlerde yeterlı olduğunu keşfettim.Bu notlarıda fikir olsun diye belirtim dedim.
 
Hayırlı geceler,ben genelde zayıf akım ve kuvvet tesisat projelerinde autocad kullanıyorum.Caddye yeni başladım sayılabilir,dediğin gibi oldukça basit arayüzlü ve çok esnek fonksiyonlara sahip. Proje okumada olsun yazmada olsun tagların anlaşılmasında olsun dalının en profesyonel yazılımı bana göre :)

Senin projeni merakla bekliyorum,bende elimde olan bir proje paylaşmak istiyorum.
 

Ekli dosyalar

  • projem.rar
    238.6 KB · Görüntüleme: 260
Caddy'nin demolarında, yıldızüçgen, enversör devrelerın güç ve kumanda verlerı örneklerı mevcutdur. Buradan ıstıfade edebılirsiniz..
 
SEE Electrical tr formda verildi,bununla kendin çalışırsan daha iyi öğrenirsin,ayrıca programın kendi arşivinde örnek çalışmalar var,kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst