Bir kumanda problemi

ben bunu bilmiyordum..teşekkür ederim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
sevgili noil ve arc ups yi 3 fazdan biri ile dewamlı çalıştırmak için gerekli olan bir devrede kontaktör elemanları kullanarak her türlü işlevi yerine getirebilirsiniz. ve de ben bu devreyi çizip eklemiştim sizin bahsettiğiniz fazlar arası faz farkının bu devre çalışması ile hiç bir alakası yoktur.Yani fazların anlık değerleri değil etkin olan değeri(380V) etkili olacaktır bu tür bi yoruma nerden vardınız bunu da anlamış değilim..ayrıca arc arkadaşım elektriksel kilitleme devresinde hiç bir zaman kilitlene eleman kendini kilitleyen elemanıın izni olmadan çalışmaz mikrosaniye değil yüzyıllar geçsede durum değişmez. beence bu konuda bir bilgi eksikliğimiz var yada aynı şeylerden bahsetmiyoruz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…