bilgi işlem odası ile ilgili

efecim

Üye
Katılım
26 May 2012
Mesajlar
44
Puanları
1
Yaş
36
sistem kullanımında problem olmaması için odanın hava sartları ıle ılgılı bılgısı olan arkadaslar varsa yardımcı olabılırler mı ben odayı 22 derecede tutuyorum supervısorler odanın 16 derece olmasını ıstıyorlar
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
bilgilerde eksiklik var odanın ısı yükü kaç kw ve de ısıyı nerden ölçtüğün
 
sistem kullanımında problem olmaması için odanın hava sartları ıle ılgılı bılgısı olan arkadaslar varsa yardımcı olabılırler mı ben odayı 22 derecede tutuyorum supervısorler odanın 16 derece olmasını ıstıyorlar


S.A.
Ha ısı ayarları için soruyorsan bilgi işlem vb.. yerler için oram ısısı 22-24 arasıdır 26-28 max hatta istenmeyen ısıdır.
Onlara kalırsan zaten kendilerini kurtarmak için buz atan makinalar isteyecekler. :)
 
arkadasim 16 derece gibi bir sogutmayi klima ile elde etmen imkansiza yakindir klimanin sistemine aykiridir belki hassas klimalarda olabilir standart sprit klimalar aldiklari isiyi ortalama 15 ile 18 derece arasi sogutur buda otomatik etmeden once buzlanma baslangici demektir ikinci olarak direkt olarakklimanin ufledigi hava elektironik devrelere geliyorsa bu bolumde hogusma olusmasina neden olur bu seferde islanmis derler arkadaslarinda soyledigi gibi 20 ile 24 derece arasi en ideal sicakliktir sana kim soylediyse 16 derece olacak diye birdaha guvenip onunla is yapma. saygilar.
 
:) 16 derece olması ımkansıza yakın yada vrf kurdurucak :D
 
kanallı klima 14 dereceye düşürdük.yapacagınız ilk şey klimanın üstündeki kartları sökün klimanın fanına düz elektrige baglayın arayada dijital termostat koyun sistem çalışıyor mümkünse 22 gazlı cihazda deneyin..
 
Amerikan üssünün bilgi işlem odası falan mı :D Çok bilgi işlem odası gördüm ama ne böyle bir talep duydum ne de böyle bir uygulama gördüm. 21-22 derecedir olması gereken ortam sıcaklığı.
 
Zaten servercilerin işi bu..Hep kabahati dış etkenlerde ararlar.
Kendileri hiç bir şekilde çözüm öneri sunmazlar.
nötr-toprak 2 V tur.Yok arkadaş illa 1 olacak..Neymişş oda sıcaklığı 16 derece olacakmışş.
Göstersin server oda sıcaklığının 16 derece olmasını gerektiren bir döküman bir veri..
Önce siz bunu isteyin..16 ya düşürmenin bir yolunu buluruz elbet :D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst