Ark Jeneratörü Bir Anda Böyle Oldu

Uzun süreli çalışacaksa genelde yağın içerisine koyuyorlar. Yağı özel bir yağ olabilir yalıtkan bir yağ.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Uzun süreli çalışacaksa genelde yağın içerisine koyuyorlar. Yağı özel bir yağ olabilir yalıtkan bir yağ.
Teşekkürler ilgilendiğiniz için ancak size bir soru soracağım yağ'i Buldum ismi "dielektrik" yağ olarak geçiyor mineral yağ, silikon yağı veya ester yağı olarak 3'e ayrılıyor sizce hangisini tercih etmeliyim @0M42 & @paskomya
 
Son düzenleme:
Sanırım deneysel bir şey yapacaksınız ucuzu hangisiyse onu alın
 
elindekinin tam adı adı ne? yüksek frekans jenaratörü/ bobini neyse ne. o zımbırtı sana geldiğinde nasıldı? bakalit/plastik kalıp içinde izole bir şekilde. neden ? voltaj atlamasından çarpılmayasın diye. hani aktif kullanılan Şebeke trafolarından değil. o trafolarda yağ kullanıldığı doğru ama seninkinde öyle bir şey yok. arkadaş trafoları karıştırmış. güzel dilimizde trafonun birden fazla anlamı var. adaptör/ trafo aynı anlamda kullanılır ama aynı değildir. yorma beni gece gece. o yağ seni beni ilgilendirmiyor.
 
elindekinin tam adı adı ne? yüksek frekans jenaratörü/ bobini neyse ne. o zımbırtı sana geldiğinde nasıldı? bakalit/plastik kalıp içinde izole bir şekilde. neden ? voltaj atlamasından çarpılmayasın diye. hani aktif kullanılan şebeke trafolarından değil. o trafolarda yağ kullanıldığı doğru ama seninkinde öyle bir şey yok. arkadaş trafoları karıştırmış. güzel dilimizde trafonun birden fazla anlamı var. adaptör/ trafo aynı anlamda kullanılır ama aynı değildir. yorma beni gece gece. o yağ seni beni ilgilendirmiyor.
Bende yanlış anladım lütfen kusuruma bakmayın özür dilerim
 
Yok trafoları karıştırmadım arkadaşın elindeki ürünü biliyorum fazlaca ısınan bir parça her ne kadar kapalı sistem olsa da yağ içerisinde olursa soğumasına yardımcı olur herhangi bir kaçak durumunda yalıtkan olduğu için çarpılma vs. de olmaz diye önerdim. Ama bu yağların fiyatları nedir bilmiyorum atılan taş kurbağaya değermi oda arkadaşın kararı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst