Ana panodaki sigorta

Azı çoğu bakkal hesabı olmaz . Elektrik tesisatında sigortadan sonraki iletken kesiti ne ise ona göre seçim yapılır bu durumda . Mevzu hakkında tedrisatı olan biri bunun tespitini yapmalı .
 
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba.3 fazli veya monofaz bir tesisin dagitim panosundaki ana sigorta nasıl seçilir? Three faz sayacimin ustunde 3×50A ve 3×240V yaziyor. Ve sayaç oncesinde 3×100A bicakli sigorta mevcut.sayac sonrasi ise 3×60 A 400 V bicakli acma kapama kollu kesici Salter mevcut.sistem bu ar
 
Hat başındaki sigortalar besleme hattını , hat sonundaki sigortalar tüketici cihazları ve onlara ait sortileri korur . Buna göre boyutlandırılır .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…