akımtrafosu

gücünüz yüksüldiği için güç artışı için isletmenize müracat ederek enerji müsadesi almanız gerekmektedir. buna istinaden sayac değişikliği yapabilirsiniz.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
arkadaslar adam isterse hiç bir sey yapmadan yalnızca dilekce ile direkt kombi sayac takabilir. en azından ankarada bu böyle ama kompanzasyon için kullanacagın akım trafosu orda kullnılan akımdan cok düsük olamaz. 50-5 akım trafosunun ustunden 100 amper de gecer ama anlık veya kısa sureli sonra erimeye baslar sonrası malum. ben sekonderin den on amper gecen o.g. ve a.g. akım trafoları gordum. o.g. cok sorun olmaz ama a.g. eriyerek yangına sebep olur
 
işlerden dolayı epeydir siteye giremedim, bu konuyla alakalı gelişmeyi bildirmek istedim ,sayın adil adil ,in de belirtmiş olduğu gibi dilekçe ile değişim için müracaatımızı yaptıktan sonra kombi sayacımızı taktık ,kurumdan gelen ekipler kontrollerini yaptıktan sonra sayacı mühürleme olayı ile işi sonlandırdılar. tesiste elektriksel olarak işler yolunda kompanzasyon ölçümlerimiz(T=5575 Reaktif=308 kap=287) işletmede şuan itibarı ile sıkıntımız yok arkadaşlara bilgi paylaşımları için tşk eder hayırlı işler dilerim saygılar.
 
slmlar 50/5 akımtrafosunun maksimum çekeri kaç amperdir bir düğün salonunun 50/5 akımtrafoları var sayaçta (x5) gelen ilave ciyazlarla düğün zamanı her faz yaklaşık 80 ampere kadar çıkıyor 3*10(100)amperlik kombi sayaç takayım diyorum kompanzasyonu olan bir panosu var sormak istediğim üzerindede yazıyor gerçi 50 amper diye 80 amperde patlak verir dedim akım trafoları ama halen sağlam sınır olarak kaç ampere kadar dayanabilir diye gözlemleyen arkadaşlar oldumu yada bu anlamda bilgisi? birde dış beslemesi 3*25+16 nyy
yer altında kablonun çekeri 130 amper diye biliyorum havai hat olarakta 105 amper tesisin hattı yer altı sanırım sıkıntı olmaz ,saygılar.
Usta 54 bey kombi sayacınızı sökmeden sadece akım trafonuzu değiştirmeniz en pratik yol olacaktır nedeni 3*10(100) amperelektronik sayaçlar yangın çıkarıyorlarben böyle bir olayı yaşadım.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,551
Mesajlar
918,472
Kullanıcılar
450,547
Son üye
sedaaksoypasa

Yeni konular

Geri
Üst