%25 Elektrikte Tasarruf Diyor Sizce Yüzde Kaç?

%6-10 gibi bir rakam deseler belki ama %25 çok büyük kaldı ki arkadasında dedigi gibi dolandırıcılıktan baska bisi degil
 
olayın halka sunuluş tarzından sahta olduğu her halinden belli oluyor hiiç vakit kaybeymeye değmez bir konuymuş...
 
BU CİHAZLAR SADECE REAKTİF GÜÇTE BELLİ BİR ORANDA TASSARRUF SAĞLAMAKTADIR VE BUDA TARTIŞILIR BİR KONUDUR.Ayrıca teidaş zaten evlerde kullandığımz enerjiden reaktif güç parası talep etmemektedir .BUNUN İÇİN EVDE PEK GEREKLİ OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM.TESTLERDE GÖSTERİLEN İŞTE BAKIN AKIM DEĞERİ DÜŞTÜ TASSARRUF SAĞLANDI DİYE REKLAM YAPILIYOR AMA ÖLÇÜ ALETİNDE GÖRÜNENE AKIM SADECE TOPLAM GÜCÜ BAZ ALARAK ÖLÇÜM YAPAR.YANİ SADEC REAKTİF GÜÇ BELLİ BİR ORANDA DÜŞTÜĞÜ İÇİN TOPLAMDAKİ SADEC REAKTİFDE DÜŞME GERÇEKLEŞİR. AMA GÖRÜNENE DEĞER ASLINDA KULLANILAN GÜCÜN TOPLAMIDIR.
 
Dümen hep. Bu insanlar ceplerini doldurabilmek için herşeyi yapar olmuş .
 
sadece bu gibi satıcılara ödediğiniz parayla kalırsınız.
 
ne zamanki elektrik kurumunuz sizden reaktif güç için ücret almaya başlar belki o zaman düşük de olsa bir katkısı OLABİLİR.
 
Bayramda ziyaret ettiğim bi akrabamda gördüm bu cihazı, 4 aydır kullandığını söyledi ve normalde 180-200 tl arası gelen faturasında 35 tl gibi bi düşüş olduğunu söyledi. Elektrik sayacı mekanik tek faz aktif sayaç, tekrar ziyaret edip inceleme fırsatım olmadı ama bende cihazın bi işe yaramayacağı görüşündeyim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst