1 RPM Motor Hızı Elde Etme

ibrahim_g

Üye
Katılım
24 Eki 2010
Mesajlar
320
Puanları
31
Merhaba arkadaşlar, bir sistem için 1 rpm'lik bir dönüş hızı elde etmem gerekiyor. Örneğin 0.5 kw'lık bir motoru AC sürücü ile 1 rpm de çalıştırabilir miyim? Hiç denemedim çalışır mı bilmiyorum. Yoksa bu iş için redüktörlü bir motor mu olması lazım. Ek olarak bu işlem için servo motor ya da step motor kullanmak daha iyi mi sonuç verir. Tabiki maliyeti de gözardı etmeden en mâkul çözümü bulmak istiyorum. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
bence çalışmaz arkadaşım, redüktörlü motor olması lazım, ve olaki çalıştırmayı başardık motorun torku? çünkü motorlar üretilirken belli bir devirde belli bir güç üretirler en kötü olasılık 1500 devir olan bir motoru 1 devirde nasıl çalıştıracaksın, ne kalkış yapar nede tork üretir. bir bu sorduğunuz sorularda "bir sistem- bir proje" devlet sırrı mı bunlar yahu azıcık açık sözlü olun şöyle bir sistem var böyle bir projem var birazcık açıklayıcı olunuz lütfen ikincil üçüncül faktörleri de ekleyiniz
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,950
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst