İp kamera kurulumu için acil yardım

Kameran 2 mp be d1 ve cif ozelligi var yani kayitlari cif uzerinden yaptirip canli izlemeyi d1 al mutlaka gigabit swich kullan donma olmamasi icin

Eyw öneri için gigabit swich kullanacagim hatta bildiğin kaliteli bir model var ise onu kullanayim bide tekoteko arkadaşa da yazdım saha dolabı ile kamera arası 90metre ve saha dolabı ile kayıt merkezide 90 metre gigabit swich kullandığımda herhalde çat 6 kablo ile metraj sıkıntısı yaşamam yani kameradan saha dolabı na cat6 kablo saha dolabindan kayıt merkezine yine cat6 kablo eğer bu kablolama sıkıntı olmayacaksa yarın gidip kireç döküp yerleri belirleyeceğim kazma işlemi yapacaklar.
 
Söyle yapsam olurmu o zaman mesafe 200 metre en uzak olan yer bunu belki azaltma şansımda olabilir 180 metreye kadar felan diğerleride 100 ile 170 metre arası. Bir saha dolabı yapsam kameralar ile saha dolabı arası 90 metre en uzak olanı için , saha dolabı ile merkezde 90 metre bunlar için çat 6 kullansam swichleride Gigabit olsa bir sorun yasarmiyim.
Eğer sorun yaşayacaksam fiber kablo ile nasıl yapayım

Mesafelerin bu verdigin ölçülerdeyse, kaliteli saf bakır olan Cat6 Kablo ve iyi bir gigabit swich ile işi bitirebilirsin.
 
Çok teşekkürler her ikisi içinde onerecegin marka model varmı riske atmak istemiyorum. Çünkü bir çok markaya guvenilmiyor malesef.
 
Kameralarini 90-100 metre saha dolabina mesafesi olacak sekilde cat6 ile bagla saha dolabindan izleme ve kayit olacak yere fiber kullan

Sent from my GT-I8200Q using KontrolKalemi Forumu mobile app
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst