İnvertörün yarattığı parazitlerden takometremi nasıl koruyabilirim

üstadım bu cihaz nasıl çalışıyor, yani basitçe girişine gelen pulsları saymiyor mu? o zaman bu iki giriş ne ? aktuel set değer ne? biraz özet geçersen sevinirim pirim...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
şu cihazi bir anlatin hele.. set değeri ne ki? aktüel devir ne ise o olsun da set değerini anlamadim? e arkadaş iki motor bağlayabildigine göre iki devir göremior mu farkli zamanlar da da olsa? kafam karişti yaaa..
 
Anahtarlama frekansını düşürmeyi de denedim ama çare olmadı. Electrics arkadaşım bu takometrenin iki adet puls girişi var ve iki ayrı motordaki iki ayrı endüktif sensörden gelen pulsları sayıyor. Takometrede iki adet set değeri ve iki adet de röle çıkışı var. Takometre okuduğu iki farklı devir bilgisininin farkına göre çıkış veriyor. Takometre tek devir okumaya göre ayarlandığında(sadece bir motorun devrini okuduğunda) sorunsuzca çalışıyor. Ne zaman ikinci devri de okumak istediğimizde takometre hata veriyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,299
Mesajlar
916,534
Kullanıcılar
450,131
Son üye
mrtblkl

Yeni konular

Geri
Üst