İmza için Birim Fiyat

..şimdi senin smm büron var ve "bana dışarıdan birileri proje getirirse bunu kaç liraya imzalayayım" diye soruyorsun değil mi?
 
böyle bişey mümkün mü eğer mümkünse fiyatlandırma uygun mu bunu soruyorum ben?
 
..ama başta ne dedin.."eto bünyesinde başlayacağım" dedin..kafa karıştırdın..
fiyatları bilemem..iş yapacağın kişilerle konuşursan daha iyi olur..
 
eto bünyesinde olup yda bir şahıştan gelicek olması arasındaki farkı bi açıklarmısınız bana yanlış birşey yapıyorum düşüncesine girdim şuan.
 
Peki piyasada cizilen Bir projeye fiyat nasıl biçiliyor bunu açıklayacak biri olursa daha net konu anlatılmaya çalışılabilir.herkes bi gizli kapaklı cevap veriyor gibi ?
 
Bu bir şef aşçının altındaki şeflere yemek yaptırıp sonrada ben yaptım bu yemeği demesinden farksız . İşin hambaliye kısmını başkasının çekip kaymak kısmını başkasının yemesi ancak Türkiye de olacak bir iş . Projeyi çizenin imza liyakati yok , imza atmaya liyakatli olanın oturup çizmeye hevesi yok .
 
eto bünyesinde olup yda bir şahıştan gelicek olması arasındaki farkı bi açıklarmısınız bana yanlış birşey yapıyorum düşüncesine girdim şuan.
yok tabiki..
en iyisi eto daki kişiyle ne konuştunuz onu söyle..konuyu açıklığa kavuşturalım..anladığım kadarı ile eto da bir vatandaş var..kendi piyasalarını biliyor.."senin büron var..sana proje getiriyim sen imzala" dedi..kendiside her projeden belli bir yüzde alacak..
 
imza yetkileri yok ben yetkimi kullancam bu kadar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst