İş Güvenliği Sertifikası

efem213

Üye
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
16
Puanları
1
Herkese merhabalar ben elektrik - elektronik müh. 3.sınıf öğrencisiyim mezun olunca çalışacağım bir şirket var. Fakat benden birkaç gerekli kursları almamı istediler mezun oluncaya kadar. Autocad/PLC/Scada ..vb. Bunlardan biride iş güvenliği sertifikası bunu istanbulda en sağlam veren ve mantıklı fiyatlarda veren yerler neresidir? Ayrıca plc ve scada sertifikasıda almam lazım okul bitmeden iş güvenliği sertifikası alınamıyor diye okudum bir kaç yerde ?? autocad aldım bilgeadamdan diğerlerini almam içinde zaman kısalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Merhaba iş güvenliği sertifikası alman için önce mezun olman gerekli çünkü diploma istiyorlar.İstanbulda ben Kaliteakademi den almıştım gayet iyilerdi.fiyatıda 3000 civarıydı.Ama dediğim gibi mezun olman gerekli.
Kalite Akademi

PLC için arada ücretsiz eğitimler düzenleniyor İstanbulda onlara denk gelebilirsin belki bu forumda eğitim kısmında yayınlıyorlar.

Kolay gelsin merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin:)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst