KAEL Varkombi-12 nin Farkları

Semih Bey;
VAR kombi 12 PC'de mail gönderiminde problem yaşıyorum. Ayarladığım saat geldiğinde "mail adresinin doğru girilmemiş olabileceğini veya firewall ayarlarınızı değiştirin" ibaresi geliyor. XP güvenlik duvarını tamamen iptal ettim,antivirüs programını kökten sildim ancak olmadı.Yardımınızı bekliyorum.
Saygılarımla...
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arkadaşlar sorunum kael varkombi olduğunda yeni bir konu açmak istemeden buraya yazdım inşallah yardımcı olunur

sorunum şu

role kael varkombi 12 sistemi ben kurmadım kurmuş gitmişler devrede sadece 7 ad 2x40 floresan yanarken sadece 6 cı kademedeki kondanstörü 8 saniye aralıkla çekiyor bırakıyor ve devamlı oluyor sanki zaman rolesi bağlı

ilk 3 kademe monofaze kondanstör 0,5 kwar 1 kwar 2 kwar fakat kondanstörlerin fazları r-s-t değil 3 taneside 1 fazdan beslenmiş acaba doğrumu yanlışmı yoksa kaeldemi bu var

sistem reaktif ceza yazıyor 2 ad kondanstörün 1 ucu 0 sıfır amper değiştirecem acaba sorun nedir veya kısmi bir yardımda bulunurmusunuz teşek.
 
Eğer buraya cevap yazılırsa daha makbule gecer. sorunun cevabının hangi paremetrede olduğunu herkes öğrenebilir
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,762
Kullanıcılar
449,977
Son üye
keskiyan

Yeni konular

Geri
Üst